Kenyérsütőgép van olyan amin van valami feltét hogy a tésztából kiflit kakaós csigát vagy egyéb ilyen több apró péksütemény lehet rock rakni csinálni és például sípol amikor kész a dagasztás hogy ki lehet venni gyújtani tölteni és visszarakni?
"Köszi És a leírás erről mit ír hogyan kell használni?"
A dobozában van becsomagolva a leírás, ha megveszed akkor el is olvashatod, ha nem veszed meg akkor meg nincs miért olvasgatni.
Szinte bármelyik kenyérsütő tudja azt, hogy csak dagaszt, és jelez ha kész, án is úgy sütök kalácsot. De lehet bármi mást amit csak akarsz.
Nagyon vicces akkor veszem meg ha megfelelő nem pedig utólag olvasom el a leírásban hogy nem megfelelő.
Másik hogy nem csak az kell hogy jellezzen ha kész a dagasztás hanem hogy legyen benne aprósüteményhez való feltét.
aprósüteményhez való feltét.
Mármint baracklekvár stb?
"Nagyon vicces akkor veszem meg ha megfelelő nem pedig utólag olvasom el a leírásban hogy nem megfelelő."
Kicsit le vagy maradva már a mai világtól.
Rengeteg kenyérsütő PDF-et láttam már, egyszerűen kíváncsiságból figyeltem a különböző típusokat, sütőprogramokat technikai megoldásokat, Youtube szétszerelős videókat stb.
Ha hamarabb látom ezt a kérdést, erre is tudtam volna válaszolni, hogy láttam már ilyet is.
Ne tudd meg, a PDF-leírását is átnéztem akkoriban, a téged érdeklő dolognak.
Csak keresés kérdése, talán még a gépemen is itt van valahol.
Természetesen nekem is van pár kenyérsütőm, amit darabjaira is szedtem, de ilyen feltét különösebben nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!