Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen mosógépet vennél, ha...

Milyen mosógépet vennél, ha elromlana a mostanid?

Figyelt kérdés
Márkák általános információkkal
2023. márc. 16. 17:38
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
70%

Samsung teljesen jó.

Használtam már sokfélét, köztük például Electrolux-t de egyiktől sem voltam elájulva.

Miele nyilván sokkal jobb, de a többi olcsóbb mosógép már abszolút szubjektív alapon választható mert olyan nüansznyi különbségek vannak köztük. Inkább azon áll vagy bukik, hogy az adott modell melyik funkciókra képes, ami számodra kedvező ill. mekkora kapacitással bír.

2023. márc. 16. 19:30
 12/34 DK-s ***** válasza:
85%

Azt tenném, amit korábban is:

Megjavítanám, vázze.

2023. márc. 16. 21:35
 13/34 anonim ***** válasza:
85%
Hajdu Energomatot.
2023. márc. 16. 22:51
 14/34 anonim ***** válasza:
76%
Most Gorenje van. Ha most tönkremenne, a következő valószínűleg nem ilyen lenne (2,5 éves), de ha valaki másnak menne tönkre, akkor tudnám neki javasolni.
2023. márc. 16. 22:58
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Hajdú Energomat, semmi más!!!
2023. márc. 17. 00:02
 16/34 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Hajdú Energomat dolgát elvégzi és az sem igaz, hogy pazarló lenne, csak sokan nem tudják, hogy ennél az 1/2 beállítás felel meg a mai gépek víz- és energiafelhasználásának. Tehát lehet 1/2-re kapcsolni és akár teljesen feltölteni, ugyanott vagyunk, mint egy mai gépnél. Csak régen másképp méretezték ezeket a dolgokat.

Viszont, ha nincs kiegyensúlyozottan feltöltve, akkor vészesen ugrál a centrifugálásnál. Tehát vagy fel kell pakolni rendesen, vagy öblítőstop és a centrifugálást csak felügyelet mellett indítani. Ha zakatol, akkor leállítás, töltet eligazítása, újraindítás. Vagy külön centrifugába átpakolni, de az külön helyet foglal, ami nem gond, ha van hozzá külön mosóhelyiség is.

Barátnőmnél egy Whirlpool AWT már rezgésérzékelő, kiegyensúlyozó, technikával ellátott, az sem rossz.

2023. márc. 17. 02:49
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
LG, nekünk bevált. Halk, és pont le volt akciózva 159-ről 90-re (nem kamu akcio).
2023. márc. 17. 06:28
 18/34 A kérdező kommentje:

Látom, sokan vennétek Hajdut. Gondolom használtan.

#12: hidd el, én is. Nézd meg #2-nek a linkjét. Mit szűrsz ki belőle? A kommenteket is olvasd el! (ez szintén az Én kérdésem)

#14: igen, a Gorenjét kifelejtettem, mérgelődtem is egy kicsit

#17: hadd magyarázzam el. Az AEG és az Electrolux egy cég, csak gépeiket máshol rakják össze. Tudom, hogy Svédországban RAKJÁK ÖSSZE AZ ELECTROLUXOKAT, de alkatrészeik ugyanazok. Például, ha a Volvo alkatrészeit Svédországban gyártják, és Romániában rakják össze az autót, attól a minősége ugyanúgy Svéd marad. Ez persze nem igaz, nem hinném, hogy a Románoknak van “gyáruk”. Az AEG és az Electrolux minősége között NINCS különbség. Keress különbségeket egy EGYKORÚ AEG és Electrolux között! Kíváncsi vagyok, mennyit találsz! Ha találsz, akkor nem hinném, hogy sokat! A panel egyértelműen nem ugyanaz, de minden másnak ugyanolyannak kell lennie. Minden nap nézek mosógépes videókat, posztokat a YouTuneon! Ha nem értesz a mosógépekhez, akkor ne “okoskodj”. Babakorom óta érdekeltek a mosógépek (ez igaz!), nagyon sok mindent el tudok mondani egy márkáról.

2023. márc. 17. 07:12
 19/34 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, ha ilyen jól informált vagy, akkor miért érdekel a véleményünk? Úgyse tudunk meggyőzni, meg minek is?
2023. márc. 17. 07:15
 20/34 anonim ***** válasza:
48%

Jópofa kérdés lenne és engem is érdekelnek a mosógépek - ajaj, nem a színészek, pff....

Miért kell ekézni a kérdezőt?

Pont emiatt hal ki az oldal.

2023. márc. 17. 07:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!