Clatronic vagy Hausmeister a jobb márka? Általánossagban erdekel, kenyérsütőt vennék.
Hausmeister szendvics sütőt vettem kb 1 hónapja. Első pár használat után a tetején levő ledek megolvadtak, illetve a burkolata szélein elkezdett sárgulni a hő hatására. Egyébként jól süt, de nem hiszem hogy sokáig fogja húzni.
Clatronic-ból kenyérpirítóm van, az eddig működik különösebb hiba nélkül.
Több olyan kenyérsütőt is láttam, amelyik teljesen egyforma, csak egyik Clatronic, másik Hausmeister feliratú. Hogy más nevekről ne is beszéljünk, azonos köntösben.
Ezek nem gyártócégek, csak rendelik Kínából a gépeket. A márkaneveket, dobozokat is Kínában nyomtatják részükre.
Tehát a kérdés ebben a formában értelmetlen.
Ismerem belülről is alaposan ezeket a kínai 1 vagy 2 lapátos gépeket, egyforma ismerős alkatrészek köszönnek vissza.
Egyébként a kenyérsütők gyakori betegsége a tengely berohadása.
Évek során csupán a saját kenyérsütőim javítása során tettem szert nagy rutinra, illetve Youtube-on is láttam több típusnak a belső felépítését.
Ami a szokásos kínaitól eltérő, az például a Panasonic, meg még néhány márkásabb típus.
A Moulinex is egyfajta kínai, csak abból van részben francia tervezésű, vagy némelyik tisztán kínai, francia felirattal.
Vásárolj kenyérsütőt, ha szeretsz szerelgetni, hamarosan lesz neked is munkád.
Tök mindegy, mert valószínűleg ugyanaz a gyár gyártja mindkettőt, csak más a címke rajtuk. Pl. itthon a Momert több nagyon drága márkának gyárt háztartási kisgépet.
Ha nagyobbra akarsz gondolni, akkor a Linde és a Still targonca ugyanabban a gyárban készül.. Szóval majdhogynem tökmindegy.
Hassler az lett volna az eredetije ez a kinai verzioja árban kb 1/10 de de ha jól tudom kenyérsütje pont nincs a hasslernek de dagasztója van olyanom van regeteget megy semmi baja nem is melegszik ha veszel valami komolyabbat akkor eredetit probáld erre gondoltam : [link]
Igaz nekem is van kenyérsütöm lilis de szerencsére megy még igaz 6 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!