Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen porszívót használtok?

Milyen porszívót használtok?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy minőségi,strapabiró porszívót venni de nem tudom h milyen márkát vegyek. Max 150000 ft mennék el. Ti milyent ajánlanátok és miért azt.

Előre is köszi a válaszokat :)

2023. febr. 12. 20:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Xiaomi Vacuum Gen 1 robotporszívót Valetudo firmware-el.

Strapabíró, szépen takarít, olcsó hozzá a kopó pótalkatrész, lehetett rá magyar hangkészletet tölteni. És a Valetudo miatt nem kell hozzá mobil app, böngészőből elérhető bármilyen eszközről a belső hálón. Na meg így nem is küld adatokat kínába.

Kiegészítésnek egy Dyson Cyclone v10 van.

Nagyon jó, szeretem. Egyetlen hibája, hogy max fordulaton 15p alatt lemerül.

De alacsonyabban is nagyon jól szív, akkor 2x tovább tart.

2023. febr. 12. 20:57
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Nekem egy porzsákos Miele van. Életem eddigi legjobb porszívója.
2023. febr. 12. 21:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Van egy Thomas Vario16 takarítógép, amit csak porszívóként használunk, mert a vizes részben valami probléma van és különben is papir porzsákos és az 1 csepp maradék víztől is szétpukkad. Emellett van egy régi Delton takarítógép, amit meg csak vizes szőnyegtisztításra szolgál.
2023. febr. 12. 21:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Porzsák nélküli LG. Csak porzsák nélkülit vennék megint.
2023. febr. 12. 21:29
 5/14 anonim ***** válasza:
55%

Miele Parkett & Co 5000

300-2200 W

A lakashoz jart, meglepoen jo, neha fel-felkapja a padloszonyeget, akkor lejjebb veszem.

Sajnos ujonnan nem kaphato, hasznaltan meg ki tudod fogni ebayen, kb 100 euroert.

Az ujabb mielek az eus szabalyozasok miatt csak kisebb teljesitmenyuek lehetnek, de ELVILEG azoknak is tudniuk kell egy adott szivas telejsitmenyt, csak hatekonyabbnak kell lenniuk.

Hat nem tudom, azokat nem probaltam, nem kellett. Kb 10 eves lehet ez a porszivo.

2023. febr. 12. 21:36
 6/14 anonim ***** válasza:
Xiaomi porszívó, pontos típusát nem tudom fejből, de megbízható!
2023. febr. 12. 21:48
 7/14 anonim ***** válasza:
54%

Papír porzsákosat javaslok. Higiéniai szempontból ez a legjobb.

Akkumulátorosat nem javaslom, gyenge szívóerő, rövid üzemidő, akku 1-2 év alatt kuka.

Robotporszívó = parasztvakítás. Elakad, sok helyre nem fér be, gyenge szívóerő. Ez inkább csak portörlőnek való olyan lakásba, ahol szőnyeg nélküli, egybenyitott laminált padlós nagy tér van, kevés bútorral/tárggyal.

2023. febr. 12. 21:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk ez a Philips porzsák nélküli porszívó van:

[link]

Nagyon jól szív, nagyon könnyű pucolni, viszonylag csendes és jó minőségű. Az ára nagyon baráti a tudásához képest. Nyilván nem egy prémium dyson, de azért érdemes szerintem egy pillantást vetni rá. Nekünk bevált.

2023. febr. 12. 22:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Nálam is a munka nagy részét egy Xiaomi Mi Robot Vacuum robotporszívó végzi közel négy éve tökéletesen. Szóval a "parasztvakítás" jelző kicsit sem igaz. Pont ott megy végig ahol leginkább számít, hogy porszívózzon, nem akad el és csak olyan helyet hagy ki ahová fizikailag nem fér be vagy elzárom előle. A kisebb szívóerőt(bár mostanság már azért vannak igen nagy szívóerejű robotok) kompenzálja azzal, hogy gyakrabban megy és keféje is van. Ilyen szempontból alaposabb is mint egy hagyományos porszívó mert ha úgy van beállítva, hogy minden nap vagy kétnaponta mennyen akkor rengeteg port és piszkot összeszed. Természetesen nem ahány lakás annyi helyzet szóval nem biztos, hogy mindenkinek jó, de azért most már vannak elég jól navigáló robotok nem is annyira horror összegekért amik szinte minden háztartásba jók lehetnek. Nem váltja ki a rendes porszívót, de nem is azért van hanem, hogy azt kevesebbszer keljen használni. Én a hagyományos porzsák nélküli Boschomat szinte már csak arra használom, hogy ott porszívózzak ki ahová a robot nem ér el és elég ritkán kell hozzányúlnom. Porzsákosat pedig már nem vennék többet.
2023. febr. 14. 11:35
 10/14 anonim ***** válasza:
Elnézést elírtam ilyen sajnos előfordul.
2023. febr. 14. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!