Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van olyan melegszendvics...

Van olyan melegszendvics sütő, amely kerámialapos, és van kapcsolója is? A kapcsoló alatt nem a hőfokszabályozóját értem, hanem rendes főkapcsolót, hogy ne kelljen a konnektorból mindig kihúzni, hanem egyszerűen ki- és bekapcsolható legyen.

Figyelt kérdés
Eddig csak olyanokat találtam, ami vagy kerámialapos, de nincs kapcsolója, vagy van kapcsolója, de teflonos, ami ugye nem jó, mert abból hő hatására mérgező vegyületek szabadulhatnak fel. Az már csak még 2 extra dolog lenne, hogy vágja is el rendesen a szendvicset, és cserélhetők legyenek benne a kerámia betétek, hogy gofrit is lehessen benne sütni.

2023. febr. 8. 22:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Khm... az inox azt jelenti hogy rozsdamentes. Az nem szürke festék, hanem maga a lemez."

Én nem a rozsdamentes lemezről írtam, hanem arról, ami olyanra van festve, és inox-ként elnevezve. Mint pl. a miénk. A gyártó szerint inox. A hűtő ajtaján lévő sérülésen átbújó rozsda szerint nem az. És a lemez is látszik alatta, aminek a felületi textúrája eltér a többi felülettől.

Szóval nem az inox lemez létezését tagadtam, hanem arra próbáltam rávilágítani, hogy mivel a rozsdamentes lemez drága, és lehet imitálni a megjelenését vaslemezzel és festéssel, meg is teszik.

2023. febr. 9. 15:37
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"Az SH Atlasz Kémiában olvastam, hogy "320 °C felett részben mérgező termékekre bomlik"

A szendvicssütőkben max. 170-180 fokos hőfokszabályozó van, ezen felül hőkorlátozó is, 190-200 fokos. Azaz ha eléri ezt a hőmérsékletet, akkor megszakítja az áramkört, és szétszedés nélkül nem lehet kicserélni, helyreállítani.

2023. febr. 9. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!