Van olyan melegszendvics sütő, amely kerámialapos, és van kapcsolója is? A kapcsoló alatt nem a hőfokszabályozóját értem, hanem rendes főkapcsolót, hogy ne kelljen a konnektorból mindig kihúzni, hanem egyszerűen ki- és bekapcsolható legyen.
"Khm... az inox azt jelenti hogy rozsdamentes. Az nem szürke festék, hanem maga a lemez."
Én nem a rozsdamentes lemezről írtam, hanem arról, ami olyanra van festve, és inox-ként elnevezve. Mint pl. a miénk. A gyártó szerint inox. A hűtő ajtaján lévő sérülésen átbújó rozsda szerint nem az. És a lemez is látszik alatta, aminek a felületi textúrája eltér a többi felülettől.
Szóval nem az inox lemez létezését tagadtam, hanem arra próbáltam rávilágítani, hogy mivel a rozsdamentes lemez drága, és lehet imitálni a megjelenését vaslemezzel és festéssel, meg is teszik.
"Az SH Atlasz Kémiában olvastam, hogy "320 °C felett részben mérgező termékekre bomlik"
A szendvicssütőkben max. 170-180 fokos hőfokszabályozó van, ezen felül hőkorlátozó is, 190-200 fokos. Azaz ha eléri ezt a hőmérsékletet, akkor megszakítja az áramkört, és szétszedés nélkül nem lehet kicserélni, helyreállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!