Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogy kell ezt jól csinálni,...

Hogy kell ezt jól csinálni, meddig kell spricceltetni és közben kell huzogatni vagy utána?

Figyelt kérdés
takarítógépet vettem, még soha nem használtam ilyet. szőnyeget akarok tisztitani. először rá kell spricceltetni a szőnyegre a vegyszert várni és utána huzogatni a fejet vagy már miközben spriccel már huzogassam a szőnyegen a szívófejet? és mennyi vegyszert kell rárakni hogy ne maradjon túl nedves de azért tisztuljon is ki és meddig kell huzigálni a szívófejet?
2023. febr. 7. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Használatit olvasd el kérlek, minden részletesen le van benne írva.
2023. febr. 7. 19:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem látszott a kérdés részletes leírása, csak az előnézet, azt hittem, rossz kategóriába ment egy 18 karikás kérdés 😂
2023. febr. 7. 19:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Nincs leírva a használatiban, akkor nem kérdezném ha le lenne.
2023. febr. 7. 19:18
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Típusát elárulod?
2023. febr. 7. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is jelenteni jöttem hogy rossz a kategória, de csak arra kellett rájönnöm hogy mennyire mocskos a fantáziám... :D

Nekem ami volt gépem és még működött rajta a srpiccelő ahhoz volt egy háromszög alakú fej és abban volt a fúvóka, meg egy vékony rés ahol visszaszívta a vizet. Szpnyegen, bútoron úgy kellett használni hogy ahogy lassan húztad már mehezett is a tisztítószer és gyakorlatilag szívta is vissza és aztán még 2-3x spriccelés nélkül újra kellett húzni hogy minél szárazabbra kiszívja. Nem szabad eláztatni a kárpitokat, szőnyegeket, mert egy háztartási takarítógéppel sosem tudod rendesen kiszárítani és be fog büdösüdni. Komoly mélytisztítást csak ipari gépekkel lehet végzni patyolatban.

2023. febr. 7. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja még annyi hogy oda kell figyelni hogy milyen tisztítószert használsz, mert ami nem ilyen gépbe való azt nagyon durván fel tudja habosítani és a motor a nedves habos beszívja, letüdőzi. Nem jó neki! Kimossa a kenőanyagot a csapágyból. Az én gépem is így ment tönkre. Csapágyazni nem tudom, mert olyan idióta szerelhetetlen motor van benne hogy inkább nem vacakolok vele.
2023. febr. 7. 19:33
 7/9 anonim ***** válasza:
95%
Azt mégis honnan tudjuk, hogy milyen géped van szerinted?
2023. febr. 7. 21:02
 8/9 Gugu Gabor ***** válasza:
A tisztítószeren szokott lenni leírva, azt olvasd átt
2023. febr. 7. 23:01
 9/9 NTBS ***** válasza:
Szerintem próbálj ki többféle módszert, aztán meglátod melyik a jobb.
2023. febr. 8. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!