Hogy kell ezt jól csinálni, meddig kell spricceltetni és közben kell huzogatni vagy utána?
Figyelt kérdés
takarítógépet vettem, még soha nem használtam ilyet. szőnyeget akarok tisztitani. először rá kell spricceltetni a szőnyegre a vegyszert várni és utána huzogatni a fejet vagy már miközben spriccel már huzogassam a szőnyegen a szívófejet? és mennyi vegyszert kell rárakni hogy ne maradjon túl nedves de azért tisztuljon is ki és meddig kell huzigálni a szívófejet?2023. febr. 7. 19:05
1/9 anonim válasza:
Használatit olvasd el kérlek, minden részletesen le van benne írva.
2/9 anonim válasza:
Amíg nem látszott a kérdés részletes leírása, csak az előnézet, azt hittem, rossz kategóriába ment egy 18 karikás kérdés 😂
3/9 A kérdező kommentje:
Nincs leírva a használatiban, akkor nem kérdezném ha le lenne.
2023. febr. 7. 19:18
5/9 anonim válasza:
Én is jelenteni jöttem hogy rossz a kategória, de csak arra kellett rájönnöm hogy mennyire mocskos a fantáziám... :D
Nekem ami volt gépem és még működött rajta a srpiccelő ahhoz volt egy háromszög alakú fej és abban volt a fúvóka, meg egy vékony rés ahol visszaszívta a vizet. Szpnyegen, bútoron úgy kellett használni hogy ahogy lassan húztad már mehezett is a tisztítószer és gyakorlatilag szívta is vissza és aztán még 2-3x spriccelés nélkül újra kellett húzni hogy minél szárazabbra kiszívja. Nem szabad eláztatni a kárpitokat, szőnyegeket, mert egy háztartási takarítógéppel sosem tudod rendesen kiszárítani és be fog büdösüdni. Komoly mélytisztítást csak ipari gépekkel lehet végzni patyolatban.
6/9 anonim válasza:
Ja még annyi hogy oda kell figyelni hogy milyen tisztítószert használsz, mert ami nem ilyen gépbe való azt nagyon durván fel tudja habosítani és a motor a nedves habos beszívja, letüdőzi. Nem jó neki! Kimossa a kenőanyagot a csapágyból. Az én gépem is így ment tönkre. Csapágyazni nem tudom, mert olyan idióta szerelhetetlen motor van benne hogy inkább nem vacakolok vele.
7/9 anonim válasza:
Azt mégis honnan tudjuk, hogy milyen géped van szerinted?
8/9 Gugu Gabor válasza:
A tisztítószeren szokott lenni leírva, azt olvasd átt
9/9 NTBS válasza:
Szerintem próbálj ki többféle módszert, aztán meglátod melyik a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!