Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Egy indukciós főzőlap két...

Tom0919 kérdése:

Egy indukciós főzőlap két fázissal és egy 0-val van szerelve. Miért nincs szükség, hogy kettő 0-val legyen szerelve?

Figyelt kérdés
2023. febr. 5. 11:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
59%

20: "Mert a fűtőbetétek a fázisokat használják. A 0 csak a kijelzőhöz, a sütő világításhoz, vagy a szikragyújtónak kell. Itt meg alig folyik pár A."

Ekkora marhaságot.

Érthetetlen, minek szól bele egy dilettáns laikus.

De még ez a határozott stílus. Nem ám "azt hiszem, talán", vagy valami.

Ő kijelent.

Elképesztő.

2023. febr. 11. 19:11
 22/26 anonim ***** válasza:

Általában a legmarhábbak a legmagabiztosabbak, és leszólják azt aki ért hozzá.

2023. febr. 12. 13:33
 23/26 anonim ***** válasza:

"Érthetetlen, minek szól bele egy dilettáns laikus."

Igen, amikor a 21-es választ olvastam, nekem is ez ugrott be rögtön.

2023. febr. 12. 20:10
 24/26 anonim ***** válasza:
#23 akkor légyszi erősítsd meg, hogy ha nekem nincs kijelző, vilàgítás,meg szikragyújtó, akkor a 4 platnit simán be tudom kötni 2 fázissal, és működni fog?
2023. febr. 12. 20:15
 25/26 anonim ***** válasza:

24: Már ott kezdődik, hogy indukciós főzőlapról van szó, ami nem fűtőbetétekkel működik.

De egyébként a fűtőbetétes készülékek is 230 V-ra vannak konfigurálva, egy vagy több fázisra. Nem a 400 V vonali feszültségre, ha érted.

Ott folytatódna, hogy te vajon hány indukciós készüléket javítottál életedben, mint elektronikát? Tudod, IGBT-csere és egyebek.

Mennyire ismered a szerkezet elektronikai felépítését?

Bizonyíts valamit!

Nem kell a kamu...

2023. febr. 13. 00:16
 26/26 anonim ***** válasza:

Bocs, de te milyen indukciós főzőlapot láttál amihez kell szikra?

Engem csak ez érdekelne! XD

2023. márc. 23. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!