Mikrohullámú sütőben lehet úgy 5 percen keresztül vizet forralni, hogy a víz ne fusson ki? Ha igen, akkor hogyan? Milyen technikák vannak erre? Vagy a víz az nem fut ki, csak forr?
Köszönöm szépen.
Nincs otthon mikrónk, hanem ahol voltam pár hétig, ott volt egy régebbi fajta, azt próbálgattam különböző dolgok elkészítésére.
Onnan tegnap jöttem el, most vendégségben vagyok, itt is van egy mikrohullámú sütő, ez is régi.
Szerintem az emítetteken nincsenek olyan funkciók, amiket írtál.
De az ittenit azért majd megnézem.
Köszönöm szépen a választ!
#14. Igen, részben. A fertőtlenítés is érdekelt. Ahhoz mennyi ideig szükséges mikrózni vmit?
De más miatt is.
Nem csapvizet szoktam otthon fogyasztani, hanem R/O vizet.
Amikor feltettem a kérdést, nem otthon voltam és régebben olvastam, hogy szokták forralni is (bár lehet, hogy tovább), talán így kicsapódik valamennyi szervetlen ásványi anyag.
Nem igazán bírta a vesém az ásványi anyagokat.
De nem emlékszem pontosan az eljárásra.
Te tudod, hogy mire gondolok?
És még pusztán azért is érdekelt, hogy a víz máshogy viselkedik-e forraláskor, mint a tehéntej.
Nagyon ritkán ittam tejet, pláne forraltat.
Érdekeltek a részletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!