Érdemes szárítógépet venni?
Tudom, nem mindent lehet benne szárítani, de engem főleg a törölközők és ágynemű miatt érdekelne. Így télen elég macerás a szárítás, sajna kijött a penész a falon. Eddig nem történt ilyen, de visszamenőleg nem igazán figyeltem a fűtésre, felnyomtam, ha kellett. Na idén télen a ruha miatt biztos nem fogom, de így meg be se fejezem, de már megint egy csomó szennyes van. 😕 Kisbabánk van, így a mosható pelus stb is mehetne bele, gondolom.
Érdemes venni?
Mosó-szárítógépünk van, UK-ban nehezebben szárad a ruha a páratartalom miatt. Egy elég kicsi mosást meg tud szárítani, de egy lepedôt biztos, hogy ki kellene teríteni pár órára, mire teljesen csont száraz lesz.
Ha a fogyasztása neked megfelel, akkor vedd meg nyugodtan. A rendes ruhákat nekem kilyukasztja, elkoptatja, én inkább szenvedek a szárítással. Penész ellen szellôztetés és/vagy egy pici ózongenerátor.
Érdemes venni, de csak olyat ami hőszivattyús (ezek drágábbak).
A ruháid hamarabb tönkremennek mintha teregetnél. Ágynemű,pléd, takaró, lepedő mehet bele. Jól megszárítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!