Az olcsóbb Roborock S7 porszívókból sok helyen már csak pár darab van raktáron. Jelentheti ez azt, hogy most érdemes megrendelni, mert később tuti csak drágább lesz?
Figyelt kérdés
Jelenleg 207-250 ezer között mozog az ára. 210 ezer alatt már csak kevés webshopban van, és ott is írják, hogy utolsó darabok. Esélyes, hogy azért, mert a közeljövőben már ennél olcsóbb nem lesz?2023. jan. 3. 07:35
1/5 anonim válasza:
Nem tudjuk, de az a tippem h kifuttatják a szériát, és már nem lesz kapható
2/5 anonim válasza:
Január 4-én mutatja be majd a Roborock az új S szériás robotporszívóját szóval igen lehet ki lesz futtatva az S7. És szerintem se lesz már olcsóbb ennél.
3/5 A kérdező kommentje:
#2: köszi, ezt nem tudtam, akkor viszont megvárom, bár valamiért azt gondolom, jóval drágább lesz, mint most az S7 :D
2023. jan. 3. 09:43
4/5 anonim válasza:
Az biztos, hogy drágább lesz. Az S7 utóda az S7 MaxV is drágább a legújabb pedig még annál is többe fog kerülni. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor marad az S7 xD Számomra már az is egy indokolatlanul drága árkategória, de azért mégis jó, ha van.
2023. jan. 3. 10:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!