Mi lehet az oka, hogy új, kétnapos Candy mosó-szárító gép nem szárítja meg a ruhát?
Tehát lefut a
külön szárító program, a ruhát ugyanúgy szedem ki a gépből.
A használati útmutatóban a hibalistát átnézve nem jöttünk rá, mi lehet a baj, mert minden rendesen van bekötve. Szépen mos!
Sajnos a használati útmutató nagyon felszínes egyébként, sok mindent nem részletez, én ilyen rossz használatit még nem olvastam.
1# azt külön ajanlom, ritka tré HU Ilyen felszínest még nem olvastam...
#2 Kimértem a ruha súlyt külön merlegen, mert első használat volt. Félig pakoltam így a dobot. Max 5 kg-ot ír, és ez volt 4 kg, amit beletettem. Fél dob.
6. Nem, nem ez a típusszám, de nagyon köszönöm! Már tárgytalan, mert visszaküldöm. Vegre tudtam beszélni mosógépszerelővel, minden tippet végigzongoráztunk, es nem javult semmi, visszaküldés.
Soha többet, sem ezt a márkát, sem szárítót nem veszek.
Szinte lutri, ahogy utána olvastam. Az utóbbi 3 napom csak erről szólt így ünnepek előtt, mar bocsánat a panaszkodasért. Kettőslátásom van, sz.sz., annyit neteztem keresgéltem olvastam. Jobban járok, ha inkább veszek törölköző szárítós radiátort. Nálam nem nagy a pára. Az a néha sürgős 1-2 valami azon megszárad, többi a fregolin, vagy kint a szabadban. Amennyit válogatni kell a szárításhoz, annyi idő alatt ki is teregetek. Hamarabb megszárad a kandallónál,mint a gépben. Vicc kategória. A fregoli az órat sem tekeri, nyáron pedig napra teregetem.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!