Csűcsű kérdése:
Samsung add wash 7kg mosógép nem jár le a program?
Figyelt kérdés
Samsung mosógépemen bármilyen programot indítok nem jár le, folyamat issza ugrik a kinelző 15 percre. Valakinek valami ötlete hogy mi lehet a baj? Jótállás +biztosítás már nincs rá (3 éves). Markaszerviz 40 ezer Ft-ért jön ki + a javítás, így már nem éri meg :(2022. dec. 19. 16:41
2/9 anonim válasza:
Nem terheled túl? Nálunk akkor csinálja ezt, ha valami nehezet tömök bele, pléd vagy túl sok ágynemű, akkor jó néhány alkalommal visszaugrik így 15 perc körülre, mire hajlandó végleg centrizni.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen ki is van benne centrizve a ruha, csak a program ugrál, így folyamatosan megy, pl egy 20 perces gyorsmosast raktam be reggel aztán haza jöttem délben és még mindig ment... :/
2022. dec. 19. 17:18
4/9 A kérdező kommentje:
Hetenten kB 4 adagot mosok vele. Már próbáltam úgy is h csak 2 felsőt meg 1 nadrágot raktam bele és úgy is ezt csinálja.
2022. dec. 19. 17:19
5/9 anonim válasza:
Akkor hívjál egy szerelőt, de ne a márkaszervízből.
7/9 A kérdező kommentje:
Már beszéltem a márka szervizzel, és ott is mondták h mire elviszik meg javítják lehet 100ezer is, holnap hívom a környékbeli szerelőt.
Köszönöm a segítőkész kommenteket!
Nem csodát várok kedves utolsó kérdező... Hanem hátha valakinek volt hasonló probléma, és tud információval szolgálni! Ilyen kommentért kár volt ide fáradnod :)
2022. dec. 19. 17:37
8/9 anonim válasza:
De mit vártál? Ha szerelő kell, akkor gondolom te magad nem tudod szétszedni. Azt hitted van egy billentyű kombináció amitől megjavul?
9/9 A kérdező kommentje:
Ember... Ezek a kérdések hogy mit vártál?? Képzeld úgy gondoltam hátha van itt valaki akinek ilyen problémája volt, és tud annyiban segíteni hogy mi volt a baja, meg érte e, meg csináltatni! Addig amíg nem tud szerelő rá nézni, tájékozódni szerettem volna! Azért karácsony hetén meg már ebben az évben esélytelen hogy, bárki is be vállalja. Köszönöm a segítőkész kommenteket! A szurkálodósok meg lapozhatnak :) ;)
2022. dec. 21. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!