Minden mosógép ilyen ma már?
Vettünk egy új gépet, egy Samsung WW8K4 típust.
Csalódottan látom, hogy érdemben vagy csak 20 fokos, 15-20? perces mosás, vagy 40 fokos több mint 1 óras program, s a fölöttiek vannak.
Nektek van olyan gépetek, ami tud e kettő közöttit, és mondjuk van 30-40 perces progi, és új típus? Vagy minden gép már ilyen programokkal bír?
A régi Samsungon olyan jó volt a 20 perces 40 fokos, meg a 40 fokos 42 perces program. 😣
Azért vettük ezt, mert 2 közeli ismerős is azért ajánlotta ezt, mondván, hasonlóak a programok az előző tousokhoz.
Ha lenne valami jobb opció, veszek azt is, mosókonyhában nem baj ha van egyszerre 2 mosógép. :)
Az én mosogépemen van 45 perces 30fokos program is.sőt 40fokos gyors program is ,15 perces 30 fokos program is .
Sőt gyorsító program is .
Ez egy Bosch mosógép.
Én se néztem meg az új mosógép programjait, minek? :D
A régi sokáig húzta, ugyanolyan márkát vettem, mert még ma is a jobbak (bár ma úgy mondanám, a kevésbé rosszak) közé tartozik.
LG, van csodás 30 perces program, ha 40 fokot választunk, asszem 38 perc. De rühellem, mert a kb 15 perces mosási ciklus alatt még az izzadságszag se jön ki, ráadásul nem centrifugál az egyes fázisok között, így szépen benne marad a koszos, mosószeres víz.
Viszont sohase értettem, miért annyira fontos a rövid program?!
Az ember elindítja a mosást, faképnél hagyja a gépet és megy dolgára.
Amúgy az enyémen a Mix 30 vagy 40 fokon kb 1 óra 15 perc, a sima pamut 60 fokon is 1 óra 40 perc kb, de van Sports wear, ami egyfajta kímélőprogram lényegében, 54 perc. Viszont nem sietek sehova...
Elég csak megnézni a kérdésfelvető nagyképűen közszemlére tett nicknevét.
"Dr.med.habil. Genya"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!