Mennyivel csökkenthetjük a víz fogyasztását gépi mosogatással?
Ha ügyesen mosogatsz kézzel, akkor nem számottevő, főleg úgy, hogy a gépbe sokkal drágábbak a szerek, mint a kézi mosogatószer.
Viszont a kényelem, amit a mosogatógép ad… szerintem ennyit megér. És nem mellesleg higiénikusabban és tisztábban is mosogat, mint a kézi mosogatás.
A gép több vizet használ és drágább az üzemetetése is.
Csak hát a kényelem ami talán jobb.
Ha a reklámra célzol, nem kell neki bedőlni, csak okosan kell mosogatni kézzel! Nem tudom, mi értelme van, de aki mosogatás közben végig folyatja a vizet, az persze hogy elhasznál 80 litert is, de aki okosan mosogat, annak csak gyenge reklámfogás!
Konkrétan: a mosogatómedence kb. max. 15 literes (lemértem). Dugóval elzárjuk a lefolyót, és csak annyi melegvizet engedünk ki kezdetnek, hogy kb. negyedig legyen a mosogatómedence, és közben csak addig nyitjuk meg időnként a csapot, amíg leöblítjük az adott eszközt! A mosogatás végére kb. 5-6 terítéknél lesz tele a mosogatómedence.
Nagyjából így tudok tapasztalatból kalkulálni, mosogatógépünk még soha nem volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!