Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen tanácsotok lenne egy...

Milyen tanácsotok lenne egy új szárítógép-használónak?

Figyelt kérdés

Most vettem szárítógépet, még sosem használtam. Elolvastam a használati útmutatót, de nem lettem okosabb. Azt javasolja, hogy figyeljem a ruhák cimkéit.. ez rendben van, de honnam tudhatom, hogy melyik program milyen hőfokon szárít? (alacsony, közepes, magas hőfokot ajánl(hat) a címke)

Hogyan használjátok a szárítógépet? Mosógépből egyből mindent átraktok? Mi az, amit nem tesztek szárítógépbe? Mire kell jobban figyelni? Nincsenek "extra" ruháink, farmerek, melegítőnadrágok/leggingsek, pólók, pulcsik, kötött pulcsik, plusz a babaruhák. Többnyire minden pamut, ha nem is 100% pamut. Pl. a sinsayes babaruhák is 100% pamutok, de nem javasolják a szárítógépben szárítást.

2022. dec. 17. 00:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
gorenje szárítógép. most mixre raktam, gondolom a pamut a magas, a mix a közepes, a sensitive pedig az alacsony hőfok. a sensitive vmi fél órás program, szóval sokat nem vártam volna tőle 😀
2022. dec. 17. 11:09
 12/19 A kérdező kommentje:
mondjuk most nézem hogy a pamut programokat írja teljes toltetre, a mixet csak 3.5kgra. hát kíváncsian várom mit művel a ruhákkal
2022. dec. 17. 11:11
 13/19 anonim ***** válasza:
😁😁
2022. dec. 17. 11:23
 14/19 A kérdező kommentje:
az idő visszaszámlálás érdekesen működik, de jól megszárított 2 adag ruhát is mixen. a második adag rövidebb időt volt bent, és én állítottam le a programot, nem amikor jelzett. pár nadrág gumijánál nedves maradt, illetve a hálózsák volt még kicsit vizes belül (babaruhak). talán a mi farmerjaink kisebbek lettek, de nem jelentősen. a tobbi talán rendben van
2022. dec. 17. 16:40
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

7

Ismét egy „rendkívül hasznos” válasz NTBS-től. A kérdezőt nem az érdekli, hogy te nem használsz szárítógépet.

2022. dec. 17. 18:44
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

#9, Nekunk Bosch van, kozepkategorias. Mindent is egybe mosok, utanna egy az egyben megy a szaritoba. A kilokat meg vegkepp senki se nezi.

Eco modban alap 3 oras program, de ha nem annyira vizes akkor hamarabb lejar.

2022. dec. 17. 21:02
 17/19 A kérdező kommentje:
ja igen, 7esnek akartam írni... nem az a baj hogy nincs időm, helyem ruhát szárítani. hanem párás a levegő a házban, akármit is csinálok, és ezen a teregetes nem segít. plusz rengeteg por száll a ruhákból.
2022. dec. 17. 23:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Miele gépem van. Nem új, már vagy 10 éves. Van rajta egy auto program, általában azt használom. Beledobok mindent, kivéve aminek a címkéjén az van, hogy ne. Magasabb hőfokú szárítással kezdi, majd a program haladtával mindig visszavesz egy kicsit. Az időt is maga állítja be: kiírja mondjuk 1 óra 30 perc, de két fordulat után, a ruhák nedvességtartalmát figyelembe véve rögtön vált pl 1 órára vagy kevesebbre. Arról is informál, ha a ruhák elégtelen nedvességtartalmúak, ilyenkor eleve kisebb hőfokon szárít - és ilyenkor fordul elő néha, hogy nem szárad meg valami teljesen.
2022. dec. 18. 03:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is egy vagyok azok közül akik bebacnak mindent egyben a gépbe.

Nekünk elektrolux van, és érzékeli hogy vizes e. Pl mindig a2 órás programra rakom. Aztán ha vizes még akkor ráhosszabbít. Írja hogy 2 perc van vissza de az lehet 15 percig is eltart, illetve ha előbb száraz akkor lecsökkenti az időt. És ugye lehet azt is állítani hogy vasalószáraz vagy szekrényszáraz stb…

2022. dec. 18. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!