Milyen tanácsotok lenne egy új szárítógép-használónak?
Most vettem szárítógépet, még sosem használtam. Elolvastam a használati útmutatót, de nem lettem okosabb. Azt javasolja, hogy figyeljem a ruhák cimkéit.. ez rendben van, de honnam tudhatom, hogy melyik program milyen hőfokon szárít? (alacsony, közepes, magas hőfokot ajánl(hat) a címke)
Hogyan használjátok a szárítógépet? Mosógépből egyből mindent átraktok? Mi az, amit nem tesztek szárítógépbe? Mire kell jobban figyelni? Nincsenek "extra" ruháink, farmerek, melegítőnadrágok/leggingsek, pólók, pulcsik, kötött pulcsik, plusz a babaruhák. Többnyire minden pamut, ha nem is 100% pamut. Pl. a sinsayes babaruhák is 100% pamutok, de nem javasolják a szárítógépben szárítást.
2
Akkor valamit rosszul csinálsz vagy a géped rossz. Nekem mindig megszárad minden.
És nincs baj a ruháimmal.
1: ez oké, de milyen programok mennek alacsonyabb hőfokon? erről semmit nem találtam a füzetben.
illetve mi van azzal, hogy pl a műanyag zipzáros ruhák ne menjenek bele (használati szerint), de a ruha címkéjén sz van, hogy szárítógépezhető?
2: azt olvastam, hogy ez akkor fordulhat elő, ha nem egyforma vastagságúak a ruhák, vagy ha nagyon tele van a gép.
Na de kinek van arra ideje, hogy a ruhák vastagsága szerint szárogasson?
A vízes marad azt úgy értettem, hogy a pl. a kapucnis pulcsik belseje, nadrágok gumis része…
Egyébként az engem is érdekelne, hogy akik mindent betesznek a gépbe, meg is szárad és tönkre sem megy, azok milyen márkájút használnak?
Nekem Aeg van, a pamut program kivételével semmi más nem szárít szárazra. Minden tiszta benne, működik, nincs megtömve, egyszerűen olyan mintha túl korán száraznak érezné őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!