Mennyiért lehet eladni egy új főzőlapot, ami dörzsivel lett letakarítva és karcos lett?
Figyelt kérdés
Anyósom azzal ment végig rajta és tiszta karc lett, amúgy 2 hónapja sincs, hogy megvan, 60ezer volt újonnan. Féláron vagy az sok érte?2022. dec. 10. 11:32
1/10 anonim válasza:
Polírozd fel! Én biztos nem vennék meg egy alsókategóriás főzőlapot használtan még féláron se, ha agyon van karcolva.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem agyon, de engem zavar és nem szeretném így használni. De biztos van, akit nem annyira zavarnak ennyire az esztétikai dolgok
2022. dec. 10. 12:05
3/10 anonim válasza:
Ha Inox, akkor szálirányban ki lehet belőle csiszolni dörzsivel
4/10 anonim válasza:
huhh nem mutat jól a fenszi konyhában? Tiktokon biztos kigúnyolnak érte majd mi? LOL
Komolyra fordítva: Ha neked nem tetszik a felülete, akkor szerinted másnak fog? Add oda valamelyik segélyszervezetnek!
5/10 A kérdező kommentje:
Ezért a gagyi kommentért kár volt idefáradnod. Biztos frusztrált vagy, mert neked sosem lesz saját házad :)
2022. dec. 10. 14:14
6/10 anonim válasza:
Biztosan nem venném meg még féláron se. Főleg ha nagyon karcos, és ha dörzsivel ment rajta végig anyósod, el se merem képzelni, hogy nézhet ki. Nekem égne az arcom ilyenért pénzt kérni.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem kötelező megvenni, ezért felesleges a mártírkodás
2022. dec. 10. 20:21
8/10 anonim válasza:
Milyen főzőlap?
De egy rezgő csiszolóval sokat lehet rajta javítani.
9/10 anonim válasza:
Pfú biztos örül a családod hogy minden reggel ezt az arrogáns stílust kapja a képébe...
Szerintem a főzőlap karcolás is inkább bosszú lehet mint véletlen :D
10/10 A kérdező kommentje:
Még mindig nem veszed észre, hogy neked még a provokàlás sem megy? Ahhoz is béna vagy
2022. dec. 12. 09:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!