Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mivel használhatom a kávégépet?

Mivel használhatom a kávégépet?

Figyelt kérdés
Nemrég vettünk egy philips 3200 típusú automata gépet. Lehet beletenni 1 adag őrölt kávét is. Ide csak és kizárólag kávé mehet? Vagy mondjuk például cappuccino port is tehetek-e bele? Illetve ti milyen kávébabot szerettek ha inkább Latte-t isztok?

2022. dec. 5. 15:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

Ne tegyél bele mást!!!

Bele fog égni a tejpor, és többtízezer ft-os szervizköltség lesz a kitakaríttatása..

Miért nem jó normál tejjel csinálni a latte-t??? Úgy, ahogy a kávézókban is kapod...

2022. dec. 5. 15:50
 2/15 anonim ***** válasza:
59%
Az autódba beleöntöd a fagyállót az üzemanyagtartályba? Vagy a motorolajat a szélvédőmosó tartályába? Ugye nem?
2022. dec. 5. 15:58
 3/15 anonim ***** válasza:
10%
bolond vagy?
2022. dec. 5. 16:00
 4/15 anonim ***** válasza:
10%
2: 10pontos a példa! :)))
2022. dec. 5. 16:06
 5/15 anonim ***** válasza:
10%
Persze, akár rizst is, a sült rizset lattéhoz.
2022. dec. 5. 16:12
 6/15 anonim ***** válasza:
10%
*rizses
2022. dec. 5. 16:12
 7/15 anonim ***** válasza:
62%

#5: vagy beleszuszakolni egy nagygerezd nagydobosi sütőtököt egy jó kis latte-hoz... :-D

[link]

2022. dec. 5. 16:18
 8/15 Vortrex ***** válasza:
91%

Igazából olyan nagy bajt nem tudna csinálni, de már csak a logika miatt is az instant kávét mért ne a csészébe tennéd?

Oda az őrölt kávé mellé esetleg egy kis kakaóport (nem nesquik-et, hanem rendes keserű port) vagy fahéjat lehet szórni a tetejére a változatosság kedvéért.

Nekem ez vált be: [link]

Interspárban, tescoban lehet kapni. A kommerszebb márkák között ez van a legközelebb a kávéházi ízvilághoz.

2022. dec. 5. 16:19
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem erre a valaszokra számítottam hogy bolond vagyok. Nem-nem vagyok az, tudtommal persze. Alapesetben persze hogy nem tennék bele utánajárás előtt. Éppen ezért vagyok itt. Semmi bajom azzal a latte-val amit a gép csinál. Csak gondoltam én ( mint egy kávé laikus) létezik más is hozzá. Ez mind csak kíváncsiság volt.
2022. dec. 5. 16:27
 10/15 anonim ***** válasza:
74%
Azok a capuccino porok kb. hulladék kávéból készülnek, legalábbis alacsony minőségű alapanyagból. Ha ilyen jó géped van, ne akarj porokat inni...
2022. dec. 5. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!