Szerintetek ebből lehet baj?
Figyelt kérdés
Van egy egyszerű hősugárzóm, aminek tönkrement az alján található mechanikus NO kapcsoló(feldőlés ellen), magát a kontaktort nem tudtam szétszedni, mert be van öntve. És a kontaktor alatt található műanyag burkolat láthatóan megégett, gondolom az érintkezői szétolvadtak. Áthidaltam ezt a kapcsolót, és így működik is. Felügyelet mellett szoktam használni, véletlenül sem dől fel. Okozhat ez ezen kívül más gondot is?2022. dec. 3. 10:35
11/17 Szirty válasza:
A baj mindig abból van amikor azt mondják hogy "de olyan soha nem lesz".
De. Csak idő kérdése.
12/17 A kérdező kommentje:
Murphy. De akkor sem értem, hogy az alatt a 20 perc alatt mi baj lehet? Jó, tegyük fel, hogy felborul(minimális eséllyel egy stabil helyen, ahol külső erő nem hat rá), nem veszem észre, kigyullad. Ha már a tüzet észreveszem, mert az feltűnő, akkor is van pár nedves törölköző a fürdőben, amivel el tudom oltani. Mondjuk ha már eljut a kigyulladásig is, meglepne, ha nem oldott le a kismegszakító előtte.
2022. dec. 3. 16:35
13/17 Szirty válasza:
Te tudod mit csinálsz (remélem).
Olyan mint ha a kérdésed csak önigazolást szolgálna. Mint ha csak a "nem, nem lesz semmi baj, csináld nyugodtan" választ fogadnád el.
14/17 A kérdező kommentje:
Jól tudom, hogy mit csinálok, csupán engem más emberek véleménye is érdekel erről.
2022. dec. 3. 16:50
15/17 A kérdező kommentje:
Mellesleg nem várok önigazolást, nem ez volt a kérdés célja.
2022. dec. 3. 16:51
16/17 anonim válasza:
17/17 Szirty válasza:
"Akkor ezek is megfelelőek voltak?"
A szabályok változnak, szigorodnak.
Régen a szobába nem kellett védőföldeléssel ellátott aljzatokat szerelni, ma igen.
Régen ÉV reléről jórészt nem is hallottunk, ma kötelező.
Hogy ez milyen szempontból jó vagy rossz, azt most hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!