Nem mindig olvad ki a tabletta a mosogatógépből. Mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
Már rosszul vagyok tőle, hogy ugyan annál a programnál vagy kiolvad tökéletesen vagy ott marad egy része maszatként, és fogalmam sincs miért?2022. dec. 1. 03:42
11/15 A kérdező kommentje:
7# Igen, van egy kis fiók. Oda teszem. De ott is találom a maradék maszatot mosás végén.
A miénk keskeny AEG gép, nem nagy.
Most feladom a tablettás küszkodést, áttérek a folyékonyra. Amúgy finist és somatot próbáltam eddig
2022. dec. 2. 00:02
12/15 anonim válasza:
Új gép, vagy régi, ami eddid nem csinálta? Ha régebbi, akkor megnézném az adagoló tömítését. Ugyanis oda addig nem mehetne víz, amíg ki nem nyílik az ajtaja. Amikor kinyílik, egyben kiesik a tabletta, nem marad utána, ami maszatoljon. Mivel tabletta maradékot találsz, vagy vizes a kis rekesz, mikor beleteszed, és ott már elkezd olvadni, vagy nem jó a tömítése/nem zár rendesen, és az előmosogatásnál jut be víz, amitől részben beletapad. Ha rendesen zár, akkor csak arra kell figyelni, hogy száraz legyen a kis rekesz. Egyébként én is a port/gélt szeretem jobban, az adagolhatóság miatt.
13/15 A kérdező kommentje:
12# Nem új gép. Köszi, igen, ez lehet a hiba oka. Biztos, hogy nem esik ki, vagy nem mindig.
Eddig fogalmam nem volt hogy és mitől működik egy ilyen mosogatógép. Most már legalább van róla némi fogalmam.
2022. dec. 2. 09:44
14/15 anonim válasza:
Nyugodtan dobd a tablettát a gép aljába. Én kb. 20 éve így csinálom. Egyébként mosogatógép szerelőtől is hallottam az ötletet.
15/15 anonim válasza:
Nekünk segített az, hogy 3 év után megtisztítottuk a szűrőt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!