Vettünk egy gázégős tűzhelyet. Azt írja a tájékoztatója, hogy földgáz "H"-ra van gyárilag beállítva. Hogy tudhatom meg, a Tigáz milyen földgázfajtát szolgáltat (H, S)?
Köszönöm a válaszokat. Persze tisztában vagyok vele, hogy szakszervíznek kell üzembe állítani a készüléket. A biztonság is így követeli meg.
A kérdésemben is ezért szerepel az "állíttatni" és a "cseréltetni" kifejezés.
A vásárláskor kaptunk is egy "kedvezmény-kupont", ami a kiszállási díjat és a munkadíjat 7000,-Ft-ért biztosítja. Viszont az anyagköltséget nem.
Amellett, hogy szeretném tudni, mit is jelenetenek ezek a betűjelek, mivel korábban nem tudtam, hogy többféle földgáz is lehet a vezetékekben........az anyagköltség szempontjából sem mellékes, hogy milyen munkákat kell elvégeznie a szerelőnek. Ezért vagyok mostmár nagyon kíváncsi, mert bár sokat keresgéltem, nem találtam, csak hasonló készülékek leírásában utalást a "H" jelzésre. Hátha valaki ért hozzá, és el tudná mondani, mi is ez.
H gáz: normál fűtőértékű földgáz
S gáz: csökkentett fűtőértékű földgáz (Magyarország bizonyos területein található)
Arra a kérdésre, hogy éppen nálatok milyen földgáz van, a gázszolgáltató helyi kirendeltségén biztosan tudnak válaszolni.
forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!