Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Egy sima hűtőnek tényleg 5-6...

Egy sima hűtőnek tényleg 5-6 fokon kell működnie?

Figyelt kérdés
Legalábbis ezt írták ahol olvastam. Én viszont ha berakok hőmérőt a 2 éve vásárolt hűtő középső polcára kb 10 órára, akkor is csak kb.8 fokot mutat holott maximumra van állítva. Ez normális?
2022. nov. 2. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Nekem eco módban nem megy 6 fölé.
2022. nov. 2. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:

A 8 fok is jó. De maxon többet fog menni a kompi, gondolom a szigetelés sem az igazi, azért nem tud lentebb menni.

A legjobb hűtők akár 0 fokra is lemennek, fahyasztójuk pedig -20-25-re

2022. nov. 2. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is olyan olcsó hűtőm van, amiben 8° a megszokott. A legtöbb élelmiszernek ez általában megfelelő.
2022. nov. 2. 20:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"A legjobb hűtők akár 0 fokra is lemennek" - Ez sem jó, kb. 4°C az ideális.

Nekem nyáron alig ment 10°C alá. Kis időre kihúztam a konnektorból, valószínűleg a lefolyó el volt tömődve, és megjavult.

2022. nov. 2. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem MPM hűtő van, általában a hűtő rész 6-os fokozaton megy, így van benne 4 fok. 1-es fokozaton 8 fok, 9-es fokozaton 0 fok. A fagyasztó része 9-es fokozaton megy, legutóbb -27.3 fokot mértem. Nekem ez a hűtő 3.-ik évet húzza, szerencsére már leolvasztani sem kell, mert időközönként defrostol. Jó kis hűtő, aki most készül venni, annak ajánlom. Előtte Beko volt, 5 évet kihúzott.
2022. nov. 2. 20:50
 6/7 Salx Narval ***** válasza:
Nekem egy öregebb Zanussi kombim van, ezen csak 5 fokozat van és mélyhűtő részét nem lehet szabályozni, fogalmam sincs hány fokon fagyaszt de csontkemény minden kb 2-3 óra elteltével. Ha fagyit szeretnék készíteni figyelni kell mert csonttá fagyasztja 2-óra után.:D A normál hűtőt 3-as fokozaton használom nyáron, most 2-en van és 4fok van a hűtőben, a középső polcon, alul 3, felül 5 . Szerintem 5-ös fokozaton megfagynának benne a cuccok, még nem próbáltam 3-as fölé vinni. 2-8 fok között bárhol jónak mondható a hűtés. Az első hűtőm egy Orosz Csinár névre hallgató förmedvény volt, azt 1 fokozat fölött nem lehetett üzemeltetni mert megfagyott benne minden. Simán lehetett volna fagyasztószekrénynek használni és persze az áramot is zabálta rendesen.:D Amúgy jól összerakták és még az ajtószigetelése is jó volt, de nagyon sokat fogyasztott a hatalmas kompresszora, otromba volt és csúnyán besárgult a festés de elmebeteg módon hűtött az biztos.
2022. nov. 3. 07:59
 7/7 anonim ***** válasza:
2022. nov. 3. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!