A mosogatógép megbolondult?
Egy aránylag új, egy éves Bauknecht mosogatógépem van, ami eddig tökéletesen müködött.
Tegnap kezdte, hogy a 2:45 perces programnál (általában ezt használom, 50 fokos) kb 25-30 perd múlva átugrik az órája 1:25-30 körüli értékre (azért nem tudom pontosan, mert nem voltam pont akkor ott), és úgy megy végig. Az edények nem lesznek rendesn tiszták, valamilyen réteg, bevonat marad rajtuk.
Ma másik, 65 fokos programot használtam, ugyanezt csinálja, ugyanolyan rossz eredménnyel.
Szürök mind tisztítva vannak rendszeresen, pár nappal ezelött utoljára.
Nem tudom, ennek mi lehet az oka, esetleg mit lehetne rajta állítani.
Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni.
Köszi a segítséget meg a tippeket, egyelöre még nem sikerült helyrehozni a gépet.
Ami egyértelmü számomra idöközben, több fajta program után, hogy magát a mosást hagyja ki, elöször átöblíti az edényeket, aránylag alaposan, meleg vízzel, utána átugrik a végén lévö öblítésre, illetve meg is szárítja, ami benne van.
Annyi elönye van, hogy utána kézzel alaposan átöblítve tiszták lesznek, nem kell sokat mosni rajtuk, de ettöl még nem igazán optimális.
Attól tartok, tényleg ki kell hívni a szervizeseket, másként nem fog megjavulni.
Ha meglesz a diagnózis, meg fogom írni, mert látom, idöközben téged is izgat a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!