Sütő hőfokszabályozó lámpája világít kikapcsolt állapotban, mintha be lenne kapcsolva?
Figyelt kérdés
Electrolux, elektromos, beépíthető.
Ha bekapcsolom, akár a hőfokszabályzót, akár a program választást, akkor kikapcsol a lámpa.
2022. okt. 23. 21:33
1/6 Argloss válasza:
Van annak a sütőnek egy pontos típusa. Az alapján utána lehetne nézni, hogy hogyan kellene működnie.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem új, úgyhogy azt tudom, hogy működik és hogy nem így kéne működnie.
Este már nem tudok szerelőt hívni. Neten nem találtam semmit. Gondoltam, talán másnak is volt már ilyen.
2022. okt. 23. 22:08
3/6 anonim válasza:
A miénk konnektorba dugható, és akkor csinálja ezt, ha fordítva van bedugva a villásdugó (a szokásoshoz képest fordítva, elvileg mindkét verziónak jónak kéne lennie gondolom).
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Áramtalanítottam, visszakapcsoltam, utána kialudt. De most az óra villog rajta. Ha beállítom, akkor újra világít 🤪
2022. okt. 23. 23:11
5/6 anonim válasza:
Arra utaltak, hogy a leírása szolgálhat magyarázattal esetleg.
6/6 A kérdező kommentje:
5: semmi nincs erről a használatijában.
2022. okt. 24. 08:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!