Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi baja lehet a mikrómnak?

Mi baja lehet a mikrómnak?

Figyelt kérdés
Eleinte még csak nem melegítette fel az ételt,cseréltem benne biztosítékot. Amint bekapcsoltam elkezdett búgni,viszont amikor a hőmérsékletszabályozót alacsonyabbra teszem olyankor kattan,és nem búg,de amikor ismét kattan akkor megint ezt csinálja. Viszont ha maxon van a szabályozó akkor egyfolytában hangosan búg. És az ételt sem melegíti csak a mikró belseje meleg.

2022. okt. 13. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:

ha új akkor garanciális javítás,

ha 10-15 €ves érdemes körül nézni, egy újat kérni karácsonyra.

2022. okt. 13. 12:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát a búgás szerintem amiatt van mert valami működik benne.

Az, hogy a mikró belseje meleg, a belerakott cucc meg nem, azt nem tudom mire vélni.

Talán próbálj ki egy kísérletet: tegyél be egy pohár hideg vizet egy percre maxon és nézd meg azon melegített-e valamit?

2022. okt. 13. 12:30
 3/6 A kérdező kommentje:
De a szokásosnál hangosabb a búgás
2022. okt. 13. 12:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Fojtótekercs hiba vagy egy ic megadta magát.

Olcsóbb venni egy másikat, mint megjavíttatni

2022. okt. 13. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Oké, lehet az áramkörében hiba vagy a magnetronban. Lehet elfáradt valamelyik kondenzátor vagy elhangolódott a magnetron vagy mindkettő.

Első körben tisztítsd le a csillámpalát. Második körben ha még mindig nem jó akkor szerelő.

2022. okt. 13. 12:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,lesz véve új mikró.
2022. okt. 13. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!