Mi lehet a baja a mikrómnak?
Egy sencor tipusu(SMW 3917) mikróm van ami 3 év szolgálat után megdöglött, szemrevételezés kapcsán rájöttem, hogy a 8A-os biztosíték kiment, vettem és beleraktam.
Bekapcsoltam világít, ég a kijelző és látszólag müködik is, érzékel az ajtó is, de amint rátekerem az időt azonnal kilövi megint. Ezt mi okozhatja? Zárlat? Melyik része lehet a ludas?
Kávét akartam melegíteni és ugyan ezzel az esettel romlott el. Sajnos falun lakom és nincs közelben villanyszerelő, sem hasonló, ugy tudom, ha nem is tudják megcsinálni, akkor is 5 ezer a szerviz kezdő összege.
legyetek szívesek írni 1-2 támpontot, hogy mi lehet a baja, van e értelme szerelőhöz vinni?! Köszönöm!!!
Az a baj, hogy a javítás kölgsége elérheti egy új mikró árát. Tervezett avulás.
Off:
Nem okoskodni akarok, de mi úgy csináljuk hogy mikor akcíós valami háztartási gép akkor veszünk egyet. 10000forintos a mikrónk, 30000 a lap TV, 40000 a mosógép, 40000 a hűtő. Pont mikróból kettőt vettünk, ha az első be$z@rik akkor kuka, másik elővesz. De van így tarcsiba kávéfőző, hajszárító, szendvicssütő, teafőző stb...és mind aprópénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!