Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi miatt nem centrizi ki a...

Mi miatt nem centrizi ki a mosógép a ruhát?

Figyelt kérdés
A mosógép 1 éve volt vásárolva. Középkategóriás. Eddig jól müködött,rendszeren tisztítva volt. Ma betettem egy adag ruhát amiből végül csavarni lehetett a vízet. Utána betette plusz öblítés+szárítás de az eredmény ugyanaz. Sehol sincs elgugulva. Valami ötlet?

2022. okt. 6. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet,hogy valami alkatrész bennmaradt a mosógépben ami zavarja/gátolja ennek a fuknciónak a működését? Nekem is ugyanez volt a probléma 2 év után. A szerelő szerint valami fémlap helyezkedett el benne ami miatt nem tudott normálisan forgatni,centrizni.
2022. okt. 6. 12:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Mennyi ruhát tettél bele? Lehet, hogy túl kevés, vagy túl sok.
2022. okt. 6. 13:39
 3/5 A kérdező kommentje:

#1 őszintén ezt nem tudom. Ugye beszereléskor a használati utasítás szerint történtek a dolgok.

#2 kb ugyan annyit tettem mint szoktam. 8 kg-os a mosógép és és a 8 hónapos gyermekem ruháit tettem.

Most betettem egy öntísztìtó programra és majd megpróbálok még 1 adag ruhát tenni.

2022. okt. 6. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A vizet centrizés közben szivattyúzza, miközben pörög a dob.

Nálad most vagy nem forog a dob centrizéskor, vagy a víz nem megy ki.

Ha a centrizést külön el lehet indítani, nézd meg hogy a dob felpörög-e rendesen. Ha az jó, akkor a szivattyúzás körül van a hiba, a víz valamiért nem megy ki. Vagy a szivattyú nem dolgozik, vagy a víz távozását más akadályozza. Ha a cső vége a fali szennyvízcsatlakozóba megy, vedd ki, tedd egy vödörbe, úgy centriztesd hogy kijön-e a víz.

2022. okt. 6. 14:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Hasznosak voltak! 😊

Szerencsémre úgy tünik a ruha mennyiséggel volt a gond,bár nekem normál adagnak tünt! 😅

Szétszedtem a kijáratokat,sehol sem volt semmi. Betettem öntisztító módba és ma ismét mostam vele.

Ma már kicentrizte rendesen. Remélem többször nem lesz ilyen,de már tudom mire érdemes ilyenkor figyelni.

Mégegyszer köszönöm és szép napot! 😊

2022. okt. 7. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!