Van olyan okos hőmérő, ami be tud kapcsolni egy okos konnektort?
Ezt találtam hirtelen, nem olcsó.
Nem tudom, mi a baja a többieknek a szokásos gyakoris kötözködésen túl, legalábbis én azonnal értettem, hogy nem valami termosztátos rendszer.
A Xiaomi-nak van okoskonnektora, okoshőmérője és a Xiaomi Home alkalmazásban állíthatók scene-k. Ennek nézz utána, nem biztos, de hátha.
A fűtőelembe nincs termosztát? Pedig ilyenekbe raknak valamit.
Nem értem miért írtál a mosógépről, mi köze az egészhez?
#7 Vettem Xiaomis cuccokat, de a konnektort nem tudom beprogramozni. A fő egységhez bluetoothon keresztül kapcsolódik a hőmérő, a konnektor dugaj viszont wifis (tehát a főegységtől függetlenül is működne). Ki kell cserélnem majd, mert van olyan ami így kapcsolódik. Nem értem viszont ez miért nem jó így, mert megjelenik az appban, lehet az app nem jó.
#8 Nincs termosztát, ez egy infrapanel és egy 220-as csatlakozó van rajta. Azért írtam a mosógépről, mert azt már tudom az alkalmazásból vezérelni. A Xiaominak viszont van külön appja, a Smart Thingsbe nem tudom hozzáadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!