Hogyan tisztitsam a mosogepem?
Sziasztok
Nagyon csunyan mos a gepem barna pottyok lesznek a ruhakon miutan kiveszem! Hypozni szoktam neha de gyakran nem szeretnem! Mivel tudnam kordaban tartani hogy ne legyen koszos? Eloltoltos a gumin is all a fekete piszok pedig mindig kirotlom :( esetleg ecet bevalhat?
Trisós átmosás, és még pluszban egy ecetes is, ha nem elegendő...
A trisó a zsíros-szappanos szennyeződéseket, lerakódásokat oldja fel, az ecet meg a vízköveseket.
De ahogy az előző írja, léteznek mosógéptisztító folyadékok is - őszintén nem tudom, hogy mi a plusz bennük az előzőekhez képest.
Tessék, itt egy régi kérdés erről, írják a pozitív eredményt a trisóról:
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__hazimunka__3774677-be..
A barna pötty rozsda-ami nagy eséllyel a hipótól van és javulni nem fog.
Ez mosógépcsere lesz
Nagymama vagyok már, 1978 óta van automata gépem. Az első is úgy néz ki, mint az új, (eltettük), de minden gépem gyönyörű. Tehát a módszert évtizedek óta használom. Kezdetektől minden mosás után letörlöm belülről az üstöt és a gumis részeket. Utána egy napig nem zárom le a fedelét, teljesen kiszárad. Félévente egy alkalommal Trisóval megy le egy program, (ez a szappanos , zsíros lerakódások ellen), évente egyszer beleöntök egy liter ecetet, és ezzel is lemegy a program. Jó minőségű mosószereket használok, de calgont még soha nem tettem bele. Az ecetes tisztítást egyébként anno épp a mosógépszerelő ajánlotta. Az első mosógépemet 20 év után csak a magas víz-és energia-fogyasztása miatt cseréltem le, mert még ma is tökéletesen működik.
Viszont, ha már barna pöttyösek a ruhák, lehet, hogy egy tisztítás kevés lesz.
Bájos, hogy lenullázták a 2-es kommentemet....
Hát akkor csináljátok azzal, amivel akarjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!