Szünetmentes tápot be lehet tenni fürdőszobába?
Figyelt kérdés
Kazánt szeretném rákötni, hogy áramszünet esetén tudjunk fűteni.2022. szept. 18. 05:21
11/15 anonim válasza:
10: A kicsik jellemzően 85-92% a nagyok (több 10kVA teljesítményűek) jellemzően 92-97% hatásfokúak. Teljes terhelés esetén. Kis terhelésnél ez nem teljesen igaz.
12/15 Szirty válasza:
"Nem írta a kérdező milyet akar rárakni."
Igaz. De azt írta mit akar üzemeltetni róla.
Szerintem ahhoz a kazánhoz nem kell 10kVA-es szünetmentes.
13/15 anonim válasza:
Lehet, hogy az inverter hatásfoka 85-92%-os, de hálózati üzemben akkor is fogyaszt.
Én lemértem, 28-35 Watt között fogyasztott folyamatos üzemben, feltöltött akkuval. Az egy egyszerű 600VA-s ups volt.
14/15 anonim válasza:
Tizes biztos nem, de már egy másfeles is lehet 100 watt, ahhoz meg hozzájuthat azért ma már nem olyan nehezen. Egy kis/közép vállalat IT felújításából, bárhonnan.
15/15 anonim válasza:
Gázkazánt csak valós szinusz jelalakos inverterről tudsz működtetni. A kvázi szinusos tönkreteszi a szivattyút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!