Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Egy 3 kw-os gépet szeretnék...

Egy 3 kw-os gépet szeretnék használni 14 órán át egy 24 voltos akumlátorról. Természetesen 230 voltos 4 kw inverterrel. Mekkora akumlátor kapacitás kellene ehez?

Figyelt kérdés

2022. szept. 6. 22:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod értelmezni az eddig érkezett válaszokat, és nem tudod összerakni mi történt, akkor ne okoskodj bele.

Az egész levezetés arról szólt, hogy miért éri meg jobban egy aggregátor. Az akkuk árából kijönne kb. 3000 liter benzin, és ennyi benzinnel elmenne az aggregátor annyi ideig, amennyi megfelel az elképzelt akku 214-szeri használatának.

És ekkor írta valaki, hogy a költségekből kifelejtettem az akkuk töltésének árát. Emiatt számoltam ki azt is.

Igaz, most látom, az aggregátor ára kimaradt a számításból, kb. a fele az akkuk töltése költségének.

2022. szept. 8. 15:24
 12/13 anonim ***** válasza:
11: Nem ez a te agymenésed volt. A kérdés annyi, hogy mennyi akkumulátort kell ehhez venni. Az, hogy ezt 214x kell tölteni az egyedül a te agymenésedből jött ki sehonnan máshonnan.
2022. szept. 8. 15:46
 13/13 anonim ***** válasza:

"Az, hogy ezt 214x kell tölteni az egyedül a te agymenésedből jött ki sehonnan máshonnan."

Nem "kell" 214-szer tölteni. Neked meg egy pár egyszerű mondatot kéne megértened, amit #11 írt:

"Az akkuk árából kijönne kb. 3000 liter benzin, és ennyi benzinnel elmenne az aggregátor annyi ideig, amennyi megfelel az elképzelt akku 214-szeri használatának."

Szólíts meg 10 random szembejövőt, hogy értik-e ezt. Szerintem érteni fogják. :D

2022. szept. 8. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!