300ml kapacitású kis párásítóhoz mekkora mennyiségű illóolajat érdemes hozzáadni?
Figyelt kérdés
2019. jan. 20. 15:02
1/9 anonim válasza:
Pár csepp. Attól is függ milyen.
2/9 A kérdező kommentje:
USB-s, egyszerű, csak azért vettem, hogy hátha egy kis illatot tudok varázsolni ~10-12 négyzetméterre.
2019. jan. 20. 22:07
3/9 anonim válasza:
Mármint az olaj milyen sűrű? Milyen tisztaságú? Én Doterrával használom, ilyen kicsibe 3 csepp elég. Meg attól is függ, hogy a párásító vattahengeren keresztül szívja fel a vizet vagy nem.
4/9 A kérdező kommentje:
Vattahengeres, igen, és valami gladoil nevű olajat sikerült a közelben venni. Kipróbáltam 20 cseppel, és ugyan éreztem valamit a közelében egy idő után, de lehetett volna intenzívebb az illata.
2019. jan. 21. 09:47
5/9 anonim válasza:
A vattás nem tudja úgy párologtatni, hogy jó legyen, oda sok kell.
Az olaj borzalmas, eleve nem 100%-os,max 10% maga az eszencia benne, a többi más olaj meg egyéb dolgok, nem csodálom, hogy nem érzed. A Doterrát éreznéd.
6/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem a 20 csepp eredményét, barna trutyi ülepedett le egy csomó helyen, amit ki sem tudtam belőle rendesen takarítani.
Rákerestem erre a dōTERRA márkájú illóolajra. Hát tízezrekért nem tervezek ilyesmit venni, de a tippet köszönöm :)
2019. jan. 21. 14:58
7/9 anonim válasza:
Nem is azért írtam, ez csak a saját véleményem. A Doterra nem hagy semmilyen trutyit, ráadásul olyan, mintha abból a másikból 10-15-öt meg kellene venned.
De persze tudom, drága,azért köszönöm, hogy megnézted.
8/9 A kérdező kommentje:
Én pedig a válaszokat köszönöm! :)
2019. jan. 21. 19:39
9/9 anonim válasza:
próbáld ki a naturlan illóolajait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!