Ki tudja hogyan készítsünk turbo booster-t házilag?
Láttam már kérdéseket arról hogyan működik a turbo booster. De tudja valaki, hogy egyáltalán miből áll és hogyan lehet elkészíteni házilag?Ránézésre egy egyszerű vacak valami műanyag alá rejtve.
Manapság elég sok embernek jól jönne ha a gáz fogyasztását vagy üzemanyag fogyasztását tudná valamilyen mértékben csökkenteni. Aki tudja kérem írja le hogyan készítsünk turbo boostert. Csökkentsük a rezsit.
o: Szerintem egy parasztvakító fasság
Ellenkezik a fizika törvényeivel. Persze manipulált videók vannak fent, tudálékos pofával multimétereken kijelzett számokat mutogatva (füstgázhő, vízhő, stb...), de valós körülmények között nem működk.
Van egy bizonyos keverési arány (gáz / levegő), amikor a gáz a legjobban ég el, kék lánggal, nincs benne semmi sárgaság. Ekkor tökéletes az égés. Egy kazán alapból így van beáélítva, ezen tovább javítani nem lehet. Ha spórolni akarsz, cseréld kondenzációs kazánra a kazánt, az még a vízgőz halmazállapotváltozásával leadott hőenergiát is hasznosítja. De az, hogy a bejövő gázcsőre felhúzol egy mágnesgyűrűt, semmire sem jó,
Pontosabban arra jó, amire tervezték: buta emberek pénztárcájának megcsapolására (lásd még: minek tanuljak fizikát, sosem lesz rá szükségem az életben...).
Mi az a "turbo booster"?
Valami régi energiaspórolós humbug új neve?
Erre gondolsz?
Ez egy „csodaszer”: csökkenti az autó üzemanyag fogyasztását, káros anyag kibocsátását, csökkenti a gázfogyasztást, és még a vízkő ellen is jó. Nincs ebben semmi különleges, egy műanyag tokban elhelyeztek néhány mágnest, amelyek állítólag különlegesen erős mágneses teret hoznak létre és ezzel „csodákra” képes. Nem tudom, az ott leírtak mennyire igazak, én nem nagyon tartom hihetőnek. Valójában csak az jár jól vele, aki eladja.
Inkább ezt a két szavazási kérdést kellett volna feltenni:
Szerinted nincs hatása a turbo boosternek
Szerinted van hatása a turbo boosternek
Az, hogy túlárazott, nem kérdés, mert a használati értéke 0 Ft.
„Ki tudja hogyan készítsünk turbo booster-t házilag?”
Sehogy, mert ennek semmi hatása nincs, vagyis az elkészítése teljesen értelmetlen.
Lehet csinálni házilag!
https://www.youtube.com/watch?v=dAq3A78fpgw
Csak két mágnes kell hozzá!
Gajdán Miki meg is mutatja mennyire frankón működik, érdemes megnézni a videót!
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Informatív volt.👍 Jelenleg kb 20000 Ft körül lehet ilyet vásárolni. (Ne tegyétek!)
Mivel manapság egy vízóra plomba szerű műanyag tokba rejtenek (valamit), hogy ne látszódjon, hogy mit tartalmaz . Éppen ezért volt nekem gyanús ..... Arra számítottam, hogy legalább valami komolyabb dolog van benne. Ezek szerint egyszerű mágnest tesznek a műanyagba,és ezért kimondható, hogy ez is csak egy átverés.
Külön köszönet az egyik válaszolónak a belinkelt videóért is.. amit a YouTube on
Fogyasztáscsökkentő kütyü és a valóság - Gajdán Morzsák vlog 2.rész
Címmel tudtok megtalálni, ha link később változna.
A szavazás valójában tényleg jobb lett volna azokkal a kérdésekkel, hogy egyáltalán van e hatása ennek az eszköznek vagy nincs.
Még egyszer köszönöm a válaszokat. Aki ezután ír az írja le a tapasztalatát is ha már beleesett ebbe a csapdába. Többiek pedig ne vásároljanak belőle.
Itt van még egy kép is róla hogyha valakit érdekel hogy mi ez ( Azon a néven hirdetik, hogy turbo booster.. )
Elgondolkodtató,hogy egy gyorsan áramló, folyékony gáz vagy egy autó folyékony üzemanyagában. Miképp is tud befolyásolni bármit is egy egyszerű mágnes.
Ne vegyétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!