Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik elektromos roller a...

Melyik elektromos roller a jobb? E-twow Booster Monster 800w vagy E-twow Booster GT (2020)?

Figyelt kérdés

Az első nagyobb teljesítményű, a másodikon meg pl. van rendes fék is.

Most egy Xiaomi M365 rollerem van, erről szeretnék egy szinttel feljebb lépni. Melyiket ajánlanátok? Ha valakinek van tapasztalata, akkor kíváncsi vagyok rá. (pl. nem kisebb az E-twow rollerek kormánya, mint a Xiaominak? Nem csak E-twow-ban gondolkozok, más márkára is nyitott vagyok.

2020. ápr. 1. 10:25
 1/4 anonim válasza:
100%

A Xiaomi M365-höz képest egy E-Twow Booster V (500W, 10.5Ah akku) is óriási előrelépés mind teljesítményben, mind hatótávban, mind minőségileg (E-Twow lengéscsillapítós, tömör kerék nem tud kilyukadni).

A testsúlyod és a terep (emelkedőkkel tarkított vagy sík) nagyon meghatározó, egy 90-100 kg-os ember egy komolyabb közúti emelkedőn (pl. Bp. II. vagy III. kerület dombjai) az M365-öt biztosan tolni fogja, lábbal sem tud annyit segíteni bizonyos helyeken, hogy ne kelljen tolni. a Booster V sokkal több emelkedőn felmegy ilyen súlyú utassal, de lelassul az is, esetleg lábbal komolyan segíteni kell, hogy ne kelljen tolni. Ezeknek az elektromotoroknak a halála az emelkedő és a nagyobb testsúlyú utas.

Ellenben egy 60 kg testsúlyú ember csak extrém esetben fogja tolni az emelkedőn a Booster V-t, az M365-öt is elég ritkán, legfeljebb lassan vánszorog fel az emelkedőn.

700-800W teljesítménnyel már nagyon jó kell hogy legyen a helyzet.

Az általad említett E-twow Booster Monster (800W) vagy E-twow Booster GT 2020 (700W) biztosan még jobbak mint a Booster V, de nem próbáltam őket, így amit azokkal kapcsolatban írok, az csak következtetés.

2020. ápr. 13. 10:45
 2/4 anonim válasza:
100%
Az E-twow Booster Monster (800W) és az E-twow Booster GT 2020 (700W) közül én azt választanám, amelyik nagyobb hatótávolsággal bír, de ezt nem tudtam a gyári honlapról kibogarászni. A gyengébb változatok 10.5Ah akkuval kerülnek forgalomba, és 11 kg körüli súlyúak, ezek kb 35-40 km-t mennek el sík úton 20 km/h sebességgel egy 70 kg-os utassal. Létezik 13 kg körüli változat ha jól láttam, de nem tudtam beazonosítani, az 45-50 km/h hatótávú (nem találtam akku adatokat).
2020. ápr. 13. 10:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Üdv
2020. ápr. 14. 09:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Nekem igazából nem szempont az emelkedő, mivel Szegeden élek, és itt igencsak hiányt szenvedünk dombokból. A hatótávolság is csak olyan szinten szempont, hogy annyi minimum legyen, mint az M365-nek. Azzal simán beérek Dorozsmáról Szegedre, ott közlekedek, és még vissza is érek. Ebben közrejátszik az is hogy 50-55 kg vagyok, 16 évesen. A lengéscsillapítás az, ami nekem nagyon hiányzik a Xiaomiból, meg az a plusz 5-10km/h végsebesség. (Na meg persze ott van a defektpara).

Arra jutottam, hogy amikor elmúlik a vírusosdi, akkor felmegyünk Pestre és kipróbálom ezt a 2 E-twow-ot, egy ICE Q rollert (zero európai variánsa) és Joyor rollerekből az y5s és x5s rollereket.

Hogyha valakinek ezekkel a rollerekben van még gondolata, akkor szívesen fogadom. (pl. A Joyor minőségével kapcsolatban.)

A rollerválasztás végeredményével pedig majd jelentkezem, miután eltűnt COVID-19.

2020. ápr. 14. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!