Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » ECO program mosogatógépben...

ECO program mosogatógépben tényleg gazdaságosabb, mint a sima napi mosogatás?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra vagyok kiváncsi
2022. aug. 6. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Nézd meg az adott modell papírját.

Nálunk nem fogyaszt sokkal kevesebbet, de kb 10 mosogatás alatt behoz 1et.

2022. aug. 6. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Az Eco program 50 fokon mosogat, szerintem már ez takarékosabb a 60-65 fokos programokhoz képest. Vízfogyasztásban nem fogyaszt sokkal kevesebbet szerintem, már csak azért sem, mert az enyém pl. először leöblíti az edényeket, utána jön csak a mosogatás.
2022. aug. 6. 13:51
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Mosogatandók mennyiségétől függ, ez nyilvánvaló.

1 poharat elmosok, de többet is gazdaságosabban, mint egy áram-víz-adalék zabagép...

2022. aug. 6. 16:24
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
3: fogadjunk, hogy az életben nem használt még mosogatógépet?!
2022. aug. 6. 17:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Az szerintem arra vonatkozott, hogy ha tele indítod el vs ha 1-1 pohár vagy tányér van benne.

1 tányért én is kevesebb vízzel és árramal elmosok, mint a mosogatógép.

De azért ha már bepakolok 12 tányért, meg 9 csészét, 5 poharat, meg még evőeszközöket, na azt nem mosom már el 3 liter vízzel patyolatra. Egyszer néztük, hogy vedérbe engedve ahol meg volt mondva, hogy 3 litert enged ki, ott 3 liter víz volt a vedérben. Szerintem ez meggyőző teszt. Álló vízben való mosogatás során is megy pár liter víz az egyik részbe, majd öblítés. Sokkal több víz elmosogatni úgy, mint gép nélkül.

2022. aug. 6. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:
38%
#5 szerintem meg nem arra vonatkozott! De van is egy tippem, hogy ki lehet az…
2022. aug. 6. 18:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!