A porszívók csövén található kis lyuk mire szolgál?
De jóó! :)) Azt hittem, csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy nem értek hozzá! :D
Amúgy az nyilvánvaló, hogy a vákuum megszűntetésére szolgálhat, ugyanis azt okozza. Arra gondoltam, hogy ha véletlenül olyan valamit szippantok fel, ami teljesen elzárja a cső elejét, és a motor a vákuum miatt pörögni kezd, ezzel a nyilással lehet közbeavatkozni, hogy ne károsodjon.
De erre ott van a lehetőség, hogy kihúzom a csövet, szétkapom a hosszabbító csőelemeket, vagy nem utolsó sorban kikapcsolom a készüléket.
Szóval még így sem világos, hogy miért "kötelező" eleme csakenm minden régi, új, alap vagy extrásabb berendezésnek.
Epekedve várom a további válaszokat! :))
00:31-es
Érdekes dolgot írtál, sokszor tényleg jól jön egy ilyen funkció, mert nálam is volt már, hogy a kefével nehezen bírtam megetetni valamit, vagy csak untam magam felé fordítani a fejét, mert mindig elfordul.:) De ha ilyen célt szolgálna, a nagyon rés volna praktikusabb, illetve nem hiszem, hogy a modellek 95%-ában gondolnak ilyesmire.
Tehát mégiscsak hajlok rá, hogy valami technikai oka lesz.:)
* nagyon = nagyobb
Bocsi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!