A porszívók csövén található kis lyuk mire szolgál?
Engem is már vagy tíz éve izgat ez a kérdés. :) Múltkor letört róla az a kis pöcök, amivel be lehet csukni a rést, és szigetelőszalaggal ragasztottam körbe, mert akkor nem szív jól, ha nyitva van a lyuk.
Én amúgy arra gondoltam, hogyha elakad benne egy hosszú valami (viráglevél, vagy szalag, cipőfűző, ilyesmi?)
"2. vagyok. De a szívás erejét a teljesítményszabályozóval tudod növelni, vagy csökkenteni, nem?"
A korszerűbb típusokon igen, de van olyan gyártó, aki csak ezt az egyszerűbb, de nem energiatakarékos megoldást választotta.
De ez a kis lyuk (ha nyitva is van) nem csökkenti annyival a szívás erősségét, nem?
Amúgy meg lyuk mindegyiknek van a csövén, a régieknek is, és az újaknak is. Tehát a teljesítményszabályzóval rendelkezőknek és nem rendelkezőknek is. Itt tényleg valami más lehet a magyarázat, de nagyon jó volt a kérdés :)
én arra használom, hogy csökkentsem a szívás erejét akkor, ha már a legkisebb fokozat is kicsi.
már egészen fiatal koromban rájöttem erre, azóta használom.
ja, és sztem azért is van, hogy meg tudd szüntetni a vákumot.
A mi porszívónkon nincs ilyen lyuk.
Nem is értem, miért kell ez, nagyon pazarló, inkább lehetne mindre teljesítményszabályozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!