Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosógépen villogót a szürke...

Mosógépen villogót a szürke gomb, megnyomta, és most újra elkezdett mosni?

Figyelt kérdés

Röviden a story, én nem értek a mosógéphez. A húgom reggel beállította és elinditotta, végzett de nem világított mindegyik lámpa. De villogót szerintem az indító lámpa zölden. És megnyomta, most megint elkezdett mosni.

Ez így jólvan, vagy újra lett elinditva megint?

2022. aug. 5. 12:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
24%

"Tudod hogy a "végzet" és a "végzett" szavak teljesen mást jelentenek? :)"

Dehogy tudja... ennél még a medveállatka is fejlettebb.

"Hatalmas forma vagy kérdező"

Nem, nem az, egy egyszerű tróget aki a saját szaros gatyáját nem tudja kimosni. Közben meg alfahímnek képzeli magát.

"Most rosszat nem csináltunk, kimostuk mégegyszer legalább."

Ezt mondtam az 1-es válaszban, de nem hittél nekem... Vagy inkább nem fogtad fel mit írtam. Az a 3 agysejted ami van le volt foglalva a tiktokkal biztos.

"Igen, sok minden kimaradt a kérdésből, mint például az 1-es válaszoló anyjának az abortusz mikor megszülte ezt a szerencsétlen gyereket."

Abortuszt jóval szülés előtt csinálnak. Látod, ennyire genetikai hulladék vagy, még ezt sem tudod. Pedig fogadok, hogy már egy kisbusznyi purgyét elvetettél az épp aktuális barátnőidtől.

2022. aug. 5. 18:05
 12/12 anonim válasza:
46%

Úristen, kajak te állsz bele, és akkor még ő képzeli magát alfahímnek.

Kedves 11-es!

Még is mivel képzelte magát annak? Azzal, hogy vissza szólt a szerencsétlenségeidre? Vagy kifejtenéd, hogy még is mért őt állítjátok be rossznak? Mikor csak egy kérdést tett, fel és már egyből a faszkodás ment vele?

Abortuszos témára válaszolva: Nem írta egy szóval se, hogy nem előtte kell csinálni. Ő csak annyit írt, hogy "kimaradt". Sajnos egyet kell értenem vele, téged tényleg el kellett volna vetetni, mert csak szennyezed az emberiséget ezzel a pökhendi stílusodal.

"kisbusznyi purgyét elvetettél az épp aktuális barátnőidtől"

Féltékeny vagy te szerencsétlen, hogy van barátnője, vagy hogy aktív szexuálisan?

Sajnálatos, hogy te neked egyetlen dolog, ahová bedughatod a kis kukidat az a markod. De szorítok, hogy össze jöjjön az az első alkalom.

Egy kudarc vagy. Kevés vagy a kérdezőhőz szövegben sajnos. De persze próbálkozhatsz, csak sikertelenül. :(

2022. aug. 5. 18:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!