Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosógépen villogót a szürke...

Mosógépen villogót a szürke gomb, megnyomta, és most újra elkezdett mosni?

Figyelt kérdés

Röviden a story, én nem értek a mosógéphez. A húgom reggel beállította és elinditotta, végzett de nem világított mindegyik lámpa. De villogót szerintem az indító lámpa zölden. És megnyomta, most megint elkezdett mosni.

Ez így jólvan, vagy újra lett elinditva megint?

2022. aug. 5. 12:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
Újra lett indítva. Amig lejár megint, addig olvasgasd a magyar nyelvtan könyvet te csöves!
2022. aug. 5. 13:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem figyeltem mit írtam, csak gyorsan próbáltam segítséget kérni. De sajnos be kell érnem úgy látszik, egy ilyen megszomorodott lelkü idiótával mint te. Sajnálni tudom, a körülötted lévő embereket, de szerintem ha szépen kéred apukád add pénzt egy gombóc fagyira,és leülsz a szomszéd nénivel és megbeszéled vele az életed szomorú történéseit. Mert az talán kíváncsi és meghallgatja, a keserves szar életedet.
2022. aug. 5. 14:19
 3/12 Szirty ***** válasza:
87%

Azzal mondjuk tisztában vagy hogy nem tudjuk milyen mosógéped van?

És azzal hogy nem minden mosógépnek ugyanolyanok a kezelő szervei, nem mindegyiken van ugyanannyi és ugyanolyan gomb és visszajelző?

2022. aug. 5. 14:42
 4/12 anonim ***** válasza:
30%
Nem figyeltél mit nyomál, nem figyeltél mit írtál... szerintem anyádék is így voltak vele amikor csináltak.
2022. aug. 5. 15:09
 5/12 A kérdező kommentje:

Igen, sok minden kimaradt a kérdésből, mint például az 1-es válaszoló anyjának az abortusz mikor megszülte ezt a szerencsétlen gyereket.

Hát a mosógép LG, meg ezek vannak rajta még, hogy F4DV710S2SE. Valószínű ez a típusszáma.

Majd legközelebb, jobban oda figyelek a szövegre. Csak gyorsan kellett volna segítség.

2022. aug. 5. 16:16
 6/12 Szirty ***** válasza:
Az adott készülék használati utasításának tanulmányozása javasolt ilyen esetben amiben fel van tüntetve a kezelőszervek funkciója és a visszajelző LED-ek jelentése.
2022. aug. 5. 16:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Mikor végez a mosógép, kb.1- 3 percig nem nyitható az ajtó, addig villoghat rajta valamilyen jelzőlámpa. Ha most végez, várjál néhány percet, hogy teljesen kikapcsoljon.Ha mégsem, húzd ki a konnektorból, várj néhány percet és dugd vissza. Ha akkor is villog, gond van.
2022. aug. 5. 16:38
 8/12 A kérdező kommentje:

Azt sajnis nem tudom, hogy hol van de meg találtam az interneten. Ott azt írták, hogy végzet. Most rosszat nem csináltunk, kimostuk mégegyszer legalább.

Köszi, legközelebb így csináljuk(om). Barátnőm szokott mosni, én nekem ez teljesen kimaradt sajnos.

2022. aug. 5. 16:55
 9/12 anonim válasza:
39%

Hatalmas forma vagy kérdező, rég nevettem ilyen jót. Pacsi.

Dávid

2022. aug. 5. 16:57
 10/12 Szirty ***** válasza:
32%

"Ott azt írták, hogy végzet."

Tudod hogy a "végzet" és a "végzett" szavak teljesen mást jelentenek? :)

2022. aug. 5. 17:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!