Mosógépen villogót a szürke gomb, megnyomta, és most újra elkezdett mosni?
Röviden a story, én nem értek a mosógéphez. A húgom reggel beállította és elinditotta, végzett de nem világított mindegyik lámpa. De villogót szerintem az indító lámpa zölden. És megnyomta, most megint elkezdett mosni.
Ez így jólvan, vagy újra lett elinditva megint?
Azzal mondjuk tisztában vagy hogy nem tudjuk milyen mosógéped van?
És azzal hogy nem minden mosógépnek ugyanolyanok a kezelő szervei, nem mindegyiken van ugyanannyi és ugyanolyan gomb és visszajelző?
Igen, sok minden kimaradt a kérdésből, mint például az 1-es válaszoló anyjának az abortusz mikor megszülte ezt a szerencsétlen gyereket.
Hát a mosógép LG, meg ezek vannak rajta még, hogy F4DV710S2SE. Valószínű ez a típusszáma.
Majd legközelebb, jobban oda figyelek a szövegre. Csak gyorsan kellett volna segítség.
Azt sajnis nem tudom, hogy hol van de meg találtam az interneten. Ott azt írták, hogy végzet. Most rosszat nem csináltunk, kimostuk mégegyszer legalább.
Köszi, legközelebb így csináljuk(om). Barátnőm szokott mosni, én nekem ez teljesen kimaradt sajnos.
Hatalmas forma vagy kérdező, rég nevettem ilyen jót. Pacsi.
Dávid
"Ott azt írták, hogy végzet."
Tudod hogy a "végzet" és a "végzett" szavak teljesen mást jelentenek? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!