10 fok alá nem hűt az új hűtőm. Érdemes cseréltetni vagy ez ennyit tud? (Alul fagyaztó része -24 fokra hül.)
Figyelt kérdés
27 fok van az elhelyezés helységében.
Candy 69/138 literes,
sehol sem találtam a kérdésemre vonatkozó adatokat.
(más hűtőkről sem)
2022. aug. 3. 06:23
1/10 anonim válasza:
Nem "tudhat ennyit". 4-7 fokot kellene tudnia tartani.
2/10 Ypszilon1980 válasza:
Napokban nekem is ezt csinálta Gorenje, de akkor 35 fok volt a helyiségben, levettem a fokozatot és most ilyen 5-6 fok. Amúgy az sem mindegy hogy méred, vízbe kell rakni a hőmérőt és úgy nézd meg mennyi.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, vízbe fogom tenni.
2022. aug. 3. 07:08
4/10 anonim válasza:
A normál tér hőmérséklete nem egyforma (nem is kell annak lennie) a polcok helyétől függően.
Ez valahol 3 és 8-10 fok között változik.
A 8-10 fok a zöldségtartóban pl. tökéletes és elegendő.
5/10 anonim válasza:
A felső hűtőben is van termosztát. Nem lehet, hogy rossz irányba tekerted és most a legmagasabb hőmérséklet van beállítva?
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2022. aug. 3. 13:05
8/10 anonim válasza:
Mi a pontos típus?
Milyen a környezeti hőmérséklet?
Mennyivel a bekapcsolás után mérted?
9/10 anonim válasza:
A hőmérőt a legalsó polcra tedd. Este lefekvés előtt nézd meg a hőfokot. Aztán éjszaka ne nyitogasd az ajtaját. Reggel az első kinyitáskor olvasd le a legalulra tett hőmérőt!
Mennyit mutat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!