Hol tudom kipróbálni vásárlás előtt a megvásárolni kívánt porszívót?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy valaki mielőtt megvásárolta volna a terméket, felporszívózta vele a fél áruházat.
Tényleg lehet ilyet csinálni? És ha igen, hol van rá lehetőség?
2022. júl. 28. 19:56
11/12 anonim válasza:
Természetes, hogy csak a kiállított darabot próbálhatjuk ki. Szép is lenne, ha mindent kibontanák, aztán “ja bocs, mégsem kell”.
Aki a jogszabályokkal dobálózott a kommentekben, javasolnám neki, hogy előbb tájékozódjon.
Illetve a 3 napos csere is csak arra vonatkozik, ha valami gond van a készülékkel, azaz, ha a boltban megvetted, és egy porszívó esetén pl. nem szív. A webes rendelésnél 14 napig bármiféle magyarázkodás nélkül elállhatsz a vásárlástól.
12/12 anonim válasza:
Szerintem már nem lesz annyira hasznos a válaszom, de amikor én vettem akkor a vezetékes porszívókhoz és ki voltak rakva konnektorok, hogy ki lehessen őket próbálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!