Hol tudom kipróbálni vásárlás előtt a megvásárolni kívánt porszívót?
Valahol olvastam, hogy valaki mielőtt megvásárolta volna a terméket, felporszívózta vele a fél áruházat.
Tényleg lehet ilyet csinálni? És ha igen, hol van rá lehetőség?
Persze! Én karácsonyra kaptam egy Dyson, a férjem is felporszívózta a fél budaörsi Media Marktot 😁
Bár a vezetékesekkel nem tudom, hogy meg lehet-e csinálni ezt, de szerintem nem.
Ha a boltban ki van fizetve a villanyszámla, akkor ott.
Mint vásárló jogod van hozzá és ha nem tetszik nekik, akkor tartsák meg a kacatot.
5
Szerintem ember nem érti, amit írtál...
8
Cipőboltban se próbálod fel a cipőt, mert nem olvastál szabályt a kipróbálásról:DDDD
Vásárlói jog...az egy másik dolog, hogy a bolt, mit tesz lehetővé...világosodsz végre?
4-es.Akkor legközelebb egy elektromos fogkefét vásárolj.Remélem olyat kapsz,amit már 5-en kipróbáltak előtte,mert hát vásárlói jog,stb.Ilyen jogszabály nincs,ahogyan a legtöbb esetben pl.egy futárnál sem bonthatod ki a csomagot.
Ezekre az esetekre van a 3 munkanapos csere, ill. a 14 napos (internetes) elállási jog.
Vicces is lenne,ha mindenki kipróbálgatná az összes terméket.
Egy kiállított porszívóval mindenki felporszívózza a fél boltot,majd valaki megvásárolja azt..teli portartállyal,mocskos szűrőkkel,esetleg szétcseszett akksival.
Általában pont azok hőbölögnek bontatlan termékért,akik előtte a kiállítottat beüzemeltették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!