Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Légtisztítónak szívnia kell a...

Légtisztítónak szívnia kell a levegőt vagy fújnia? Én úgy érzem, hogy fújja. Vagy ennek így kell működnie?

Figyelt kérdés
Elnézést ha buta a kérdés, de ezen fennakadtam.
2022. júl. 27. 14:07
 1/10 Szirty ***** válasza:
88%
Egyik oldalon szívja, a másikon fújja.
2022. júl. 27. 14:10
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Nyilván valahol be is kell szívnia, hogy megtisztítva aztán kifújja.
2022. júl. 27. 14:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. 😅 Akkor valószínű az oldalán a pici réseken szívja be, mert tetején nagyobb területen fújja.
2022. júl. 27. 14:25
 4/10 anonim ***** válasza:
30%

Használati útmutatót luxus tanulmányozni?

Már csak a életed, otthonod és nem utolsó sorban a gép biztonsága érdekében... Mert ha nem világos, hogy hol megy be a levegő, és olyan helyre teszed, vagy letakarod, akkor még bajod is lehet belőle.

2022. júl. 27. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:
46%

"Légtisztítónak szívnia kell a levegőt vagy fújnia?"

Légtisztítónak szívnia kell a levegőt és fújnia.

Elég egyszerű ember vagy te kérdező... Az fel sem merül benned, hogy ha csak szívja, akkor hova tűnik a levegő és miért nem fulladsz meg? És ha csak fújja, akkor meg az nem merül fel benned, hogy honnan jön a levegő és miért nem fújódik fel a szoba mint egy labda?

Fogadok irodalomtörténész vagy. Van egy haverom aki az, az is ilyen gyogyós.

2022. júl. 27. 16:46
 6/10 Szirty ***** válasza:
20%

"...miért nem fújódik fel a szoba mint egy labda?"

Talán nyitva van az ablak... :)

2022. júl. 27. 17:11
 7/10 A kérdező kommentje:

Na a sok hülye itt is megjelent. Menjetek el dolgozni, akkor nem éreznétek vágyat a baromkodásra!

Nyilván elolvastam a kézikönyvet. Én máshoz értek nőként, nem az ilyen modern kütyükhöz.

2022. júl. 27. 19:43
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Itt maximum te "baromkodsz" és nyilván nem olvastad el a kézikönyvet, ha már azt írod, hogy nyilván elolvastad. Átlátunk ám rajtad!
2022. júl. 27. 20:06
 9/10 anonim ***** válasza:
84%
Ez nem hozzáértés kérdése, hanem logika. Ahhoz, hogy valami (esetünkben a tiszta levegő) kijöjjön, ahhoz valaminek (koszos levegő) be is kell mennie. Ezt egy nőnek is tudnia kell.
2022. júl. 27. 20:08
 10/10 Szirty ***** válasza:
45%

"Ez nem hozzáértés kérdése, hanem logika."

A női logika nem TTL kompatibilis... :)

2022. júl. 27. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!