Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Új mosógép nem működik?

Új mosógép nem működik?

Figyelt kérdés

2 hete vettem egy elöltöltős Beko mosógépet.

6x mosott eddig. Hétvégén elindult az adott program, de kb. 10 perc után leállt teljesen és nem ment tovább. A kijelżőjén a pipa szerepelt, hogy a mosás kész. 80 perces program volt indítva rajta. Próbáltam a centrifuga + vízleresztés programot indítani, de nem reagált semmit. Kiszedtem az összes ruhát, felmostam a ki ömlő vizet. A gépből is eltàvolítottam, amennyire tudtam. Utána próbáltam egy új programot indítani, de folyamatosan csak a pipa villogott a kijelżőjén. Nem indult el. A lányom kihúzta a konnektorból, közben egy enyhe áramütés érte. Szerencsére nem lett komolyabb baja.

Most nem tudom eldönteni, hogy a gép a rossz, vagy a konnektor probléma. Nem mertem másikban kipróbálni a gépet. A MediaMarckból rendeltem, 1 év garanciával. Nézessem meg a konnektort előbb, vagy hívjam fel őket? Nagyon tanácstalan vagyok. Mit javasoltok?

2022. júl. 25. 07:56
 1/4 anonim ***** válasza:
A gép rossz, hívj szerelőt.
2022. júl. 25. 08:40
 2/4 anonim ***** válasza:
2 hete vetted és 1 év garancia van rá. Szerinted ilyenkor mit kell tenni ?
2022. júl. 25. 08:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
De egy villanyszerelőt is hívj ki, hogy nézze át a hálózat biztonsági elemeit és szereljen be egy fi-relét, ha nincs. Le kellett volna oldania ha olyan helyen áram volt ahol nem kéne, mert könnyen hozzá lehet érni.
2022. júl. 25. 08:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de nem kell gúnyolódni.

A kérdést azért tettem fel, mert nem vagyok műszaki zseni, és az áruházat sem szeretném feleslegesen zaklatni, ha esetleg a konnektor a rossz.

A többieknek köszönöm a válaszokat. Ma mindenképpen felhívom őket.

2022. júl. 25. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!