Új mosógép nem működik?
2 hete vettem egy elöltöltős Beko mosógépet.
6x mosott eddig. Hétvégén elindult az adott program, de kb. 10 perc után leállt teljesen és nem ment tovább. A kijelżőjén a pipa szerepelt, hogy a mosás kész. 80 perces program volt indítva rajta. Próbáltam a centrifuga + vízleresztés programot indítani, de nem reagált semmit. Kiszedtem az összes ruhát, felmostam a ki ömlő vizet. A gépből is eltàvolítottam, amennyire tudtam. Utána próbáltam egy új programot indítani, de folyamatosan csak a pipa villogott a kijelżőjén. Nem indult el. A lányom kihúzta a konnektorból, közben egy enyhe áramütés érte. Szerencsére nem lett komolyabb baja.
Most nem tudom eldönteni, hogy a gép a rossz, vagy a konnektor probléma. Nem mertem másikban kipróbálni a gépet. A MediaMarckból rendeltem, 1 év garanciával. Nézessem meg a konnektort előbb, vagy hívjam fel őket? Nagyon tanácstalan vagyok. Mit javasoltok?
Köszönöm, de nem kell gúnyolódni.
A kérdést azért tettem fel, mert nem vagyok műszaki zseni, és az áruházat sem szeretném feleslegesen zaklatni, ha esetleg a konnektor a rossz.
A többieknek köszönöm a válaszokat. Ma mindenképpen felhívom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!