Hogyan kell eljárni, ha egy pár napja vásárolt, vadonatúj mosógép nem működik helyesen?
igen!
nyugodtan hívhatod őket most is, ilyenkor szerintem hétvégén is dolgoznak keményen
Mivel eltelt a 3 nap már csak a szakszervízhez fordulhatsz mond el mi a probléma kijönnek és az is lehet cseréltetik mert gyári hibás.
Így jártunk 1 Samsung mosógéppel centrinél olyan volt a hangja mint a helikopteré azt is cseréltette a szerviz.
3 munkanapon belül egyszerűbb lett volna. :(
De így is élj a garanciális jogaiddal!
Én egy LG-val szívok, eleve tele karccal érkezett, azt sajnos elnéztem neki, de rázkódik, vibrál, van egy kis kotyogás a dobjában és a hőfokban se vagyok biztos, legalábbis a 40 fok tuti nem ennyire langyos....
Ha online vetted és azt szállították ki akkor 14 napod van a sima elállásra, indoklás nélkül.
Ha boltban, és azt vitték ki... megszívtad. Szerelő lesz.
Nem lehet, hogy nagyon megpakoltad ruhával? 30 perces gyors mosásra maximum 2 kg ruhát lehet beletenni. Ha nagyobb a súly, nem tudja elosztani, és le fogja tiltani a centrifugát. Más programon is ezt csinálja?
Ha neten vásároltad, akkor 14 napon belül, indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, mindenféle indok nélkül. Hívd fel a Media Markt ügyfélszolgálatát, ott segíteni fognak. Ha üzletben vásároltad, akkor már csak a szerviz segíthet, ami egy véget nem érő procedúra. Készül, hogy hetekig, hónapokig nem lesz mosógéped.
7
Azért annyi ruhát lehet beletenni, mert a gyártó nem garantálja, hogy a max mennyiségű ruha is tiszta lesz a rövid program után.
Ki kell tudnia egyensúlyozni.
Amúgy pont a kevesebb ruhát tudják nehezen kiegyensúlyozni.
9-es, ha dugig van rakva akkor a ruha nem fog abban a dobban mozogni, sulykolódni, ami ennek a fajta mosási technikának a lényege.
A centrifugálás huszadrangú, ha kevés a ruha alacsonyabb fordulat kell, egyébként is lassan emeli a tétet, ahogy szökik ki belőle a víz. A max fordulatot nagyon rövid ideig használja a legeslegvégén. Programok között kb. 800-al szokta csak pörgetni mindegyik. És nem is a fordulatszám a lényeg, hanem a kerületi sebesség. NAgyobb dobnak nagyobb a kerületi sebessége, kisebbnek skisebb. Hajdú centrifuga 3500-at forog, de a kerületi sebessége kb a 800-as fordulatú klasszik méretű mosódoboké.
A rövid programoknál pont azért rövid, mert a kevesebb ruha intenzíven tud dobálódni. Ha az 5 ingnél több kerül bele (valójában súlyra kell érteni, nem ingre, sőt vízfelvevő képességre, de ez már bonyolult lesz) akkor nem lesz helye. A mosás hatásfoka erősen függ a ruhaneműtől, kosz fajtától, mosószer fajtától-mennyiségtől és a víztől is. Gyakorlatilag a géptől függ a legkevésbé...
Ha kevés a ruha, bele kell dobni még valamit, hogy meglegyen a minimum ajánlott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!