Elzsírosodott páraelszívót hogyan, milyen tisztítószerrel lehet zsírtalanítani, megtakarítani?
Figyelt kérdés
2022. júl. 22. 23:34
1/8 anonim válasza:
mosogatógépbe a szűrőt..mosogatós szivacs,zsíroldó és társai
2/8 anonim válasza:
Leszedem a rácsot, az enyémet lelehet, kidobom a szűrőt. Lefújom hideg zsíroldóval a rácsot, hagyom hatni, majd később szivaccsal vagy dörzsivel leszedem a koszt, leöblítem, megszárítom és vágok bele új szűrőt.
3/8 anonim válasza:
Nekem a mosogatógép nem szedte le rendesen a zsírt. Ami bevált: egy olyan edénybe amibe belefér a szűrő forró vízbe feloldok mosóport (Ariel stb.) ebbe rakom a szűrőket,hogy ellepje a víz. Kb. 10 perc alatt le oldja a zsírt róla és csillog-villog. Nem kell surolgatni csak utána jól elöblíteni.Lehet, hogy konyhai mosogatószerrel is működik, de úgy nem próbáltam.
5/8 anonim válasza:
Én kiraktam a kuka mellé, és még onnan se vitték el 2 hétig.
6/8 peter19780729 válasza:
A legtöbb boltban (obi, praktiker, festésbolt, stb) kapható ún: brigéciol tisztító szer. Na ez az amivel én gyárira pucolom akármilyen zsíros. Arra kell figyelni, hogy ecsettel érdemes felvinni és víz hatására fehéres tejszerű folyadék lesz belőle, de nem ártalmas!
7/8 anonim válasza:
És ezen miért csodálkozol 5-ös? Örülj neki, hogy nem kaptál érte büntit...
8/8 anonim válasza:
Beleteszem egy nagy tepsibe, víz és sima mosogatószer. Ázik benne egy éjszakát, aztán reggel leöblítem. Mondjuk ha már nagyon el van tömődve akkor lehet neki segíteni edény mosó kefével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!