Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Létezik valamilyen merülőforra...

Létezik valamilyen merülőforraló kádhoz?

Figyelt kérdés

Teljesen hideg vezetékes vízhez van valami eszköz, hogy egy kb fél kádnyi vizet felmelegítsen fürdéshez?

Egyelőre bojler beszerelésére nincs lehetőség.

Köszönöm szépen.

2022. júl. 11. 21:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%

Ami akkora lenne, ami egy kádnyi víz melegítéséhez elég, az olyan teljesítményű kellene hogy legyen (és méretű), hogy ilyet érintésvédelmileg tuti nem engedélyeznének ....

Marad a bevált vizesfazék, gázon melegítve.

2022. júl. 11. 21:22
 2/23 anonim ***** válasza:
78%

Zuhanyzáshoz jó:

[link]

2022. júl. 11. 21:35
 3/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Amiket láttam én is a keresőben, (google) nem tűnt meggyőzőnek.

Arról van szó, hogy a telken van elektromos áram és van víz, vezetékes egy nagyobb falikút, emellett van fúrt kút is, búvárszivattyúval. A víz jobbára innen van.

Gáz nincs bevezetve és elektromos kis teljesítményű rezsó van, meg egy régi teakonyha.

Ahhoz, hogy bojler legyen, a kalyibát is át kell húzni, elektromosan is, az most sok pénz.

A kád fém, lábas, nincs csatornára kötve, olyan jó régi.

Jelenleg , amikor ott vagyok,ez olyan nyári telek, lavóros tisztálkodás van.

Ezért gondoltam, hátha van valami eszköz.

2022. júl. 11. 21:47
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ahhoz, hogy bojler legyen, a kalyibát is át kell húzni, elektromosan is, az most sok pénz."

Egy kábel a villanyórától a bojlerig és kész.

2022. júl. 11. 22:53
 5/23 A kérdező kommentje:

Nem kell valami biztonsági Engedély? Elég kókány munka itt minden. De jelenleg nagyobb kiadásokra nincs fedezet, pénzügyi. :/

Olcsóbb megoldást terveztem, csak nyáron vagyok itt, idén hosszabban. A vezetékek sem túl korszerűek.

2022. júl. 12. 02:37
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Létezik:

[link]

Ha van 16 ampered, akkor bírni fogja, de mellette mikrózni, kávét főzni már ne akarj.

2022. júl. 12. 09:37
 7/23 anonim ***** válasza:
48%

De a google neked is megtalálta volna. Olcsóbb is van:

[link]

Sosem értettem, miért használják az emberek ezt a fórumot a google helyett.

Ugyanannyiból tartott nekem beírni a "merülőforraló" szót, mint neked tartott volna.

2022. júl. 12. 09:39
 8/23 A kérdező kommentje:
Utolsónak:képzeld bírtam de nőként nem értek műszaki dolgokhoz. Gondoltam a leltározás kívül kapok hasznos tanácsot.
2022. júl. 12. 11:13
 9/23 A kérdező kommentje:
Leltározás: leoltás..
2022. júl. 12. 11:13
 10/23 A kérdező kommentje:
Amit be lett linkelve, honnan tudom, hogy fém kárhozat jó -e?
2022. júl. 12. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!