Miért nem általános a hűtőgépeken egy-két (lehetőleg külső, digitális) hőmérő?
Ez szerintem egy filléres dolog lenne a hűtőgép árához képest. Most kénytelen vagyok ablakhőmérőt nézni, ha ki akarom vezetni, és akkor még nem is beszéltem memóriáról, wifiről, appról diagrammal...
Most lehet azt mondani, hogy tegyek be hőmérőt, és kész (tettem is), de ha pl. amúgy is nehezen hűt, folyton ki kell nyitni az ajtót, hogy megnézzem, így (a 30 fok körüli konyhában) rögtön még melegebb lesz belül, így nem nézem meg. Gondolom komolyabb automatikus hőérzékelővel ellátott modelleknél nincs ilyen probléma, de olcsóbbaknál előfordulhat.
Olyat kell venni, ami mutatja a hőmérsékletet, fagyasztóban és a hűtőtérben is.
Elég sok ilyen van, ilyet kell venni, vagy megoldani magadnak.
#24: de, költséghatékonyság.
Mert a felhasználók 99.99%-ának nem kell, így ők nem fizetnék meg a felárat.
Viszont egy hőmérő beszerelése vezetékelése plusz lépés, plusz kijelző, mindent külön tesztelni is kell a gyártás végén minőségellenőrzéskor, ez mind pénz és idő (ami megint pénz).
1-esben leírtam ugyanazt amit ti is leírtok neki már többedszzerre.
Az hogy még mindig kínlódsz ezen témán kérdező azt jelenti, hogy az agyadban neked valami komoly probléma van. Egyik szavaddal ütöd a másikat, amit mi mondunk azt meg nem érted, nem akarod megérteni.
Ha hőmérős hűtő kell, akkor olyant veszel, vagy veszel egy hőmérőt. Ennyi.
Fejezd most már be a szórakozást, mert írok a moderátoroknek és kirakatlak innen a fenébe! Kaptál választ már az első válaszban, nem kell tovább fűzni a sztroit!
28
A 20 hsz-ben már lezártad a témát, erre itt pufogsz, ütöd szavad...:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!