Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mobilklíma tapasztalatok?

Mobilklíma tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Ahogy olvastam, egy mobilklíma kb. -7℃-ot képes javítani a hőmérsékleten. Kinek mennyire váltak be, milyen tippeket, tanácsokat tudtok adni velük kapcsolatban?

Hagyományos klíma nem megoldható, nyilván az lenne a legjobb...

2022. júl. 2. 12:46
1 2
 11/18 szántóvető ***** válasza:
ugyanilyen whirpoolt vettem ugyanennyiért csak az fűteni is tud(fischert akartam csak az elfogyott.)de a gorenje is jó lesz,nagy difi nincs ezek között a klímák között.
2022. júl. 2. 18:01
 12/18 Szirty ***** válasza:

"Erről a mobilklímáról mi a véleményetek?"

Mindegyik mobil klíma ugyanúgy kompromisszum ahogy azt fentebb említettük.

2022. júl. 2. 18:58
 13/18 anonim ***** válasza:
64%

Jó sok baromságot tudnak itt rossz indulatból ide büfögni.

Nekem van egy és nagyon jó.

AZ igaz hogy hangosabb mint a másik fajta, de nekem egy nagyszobát szépen lehűti.

Persze a meleg levegőt kikell vezetni . De nekem naponta kb 2-3 órát van bekapcsolva és addigra lehül a szoba 24-25 fokra, és ez elég reggelig .

Egy autó is van 1-2 milláért és van 15 milláért, na melyik a jobb?

Ez is olyan hogy egy split már 300 ezer küröl van és azt nem lehet tovább vinni magaddal.

2022. júl. 3. 16:00
 14/18 Szirty ***** válasza:
0%

"Jó sok baromságot tudnak itt rossz indulatból ide büfögni.

Nekem van egy és nagyon jó."

Mindig jön legalább egy nagyokos aki ellentmond és neki semmi baja.

Senki nem is állította hogy neked bajod van vele.

Lehet megelégedéssel használni ha az ember elfogadja azokat a kompromisszumokat amikkel a használata jár (amikről itt szó volt).

"Egy autó is van 1-2 milláért és van 15 milláért, na melyik a jobb?"

Először "lebaromságozod" a tényeket utána egy példával megtámogatod. :)

2022. júl. 3. 19:14
 15/18 anonim ***** válasza:
58%

Úgy van ahogy Írja a 13., csak te utolsó kár hogy nem értetted meg.

Úgy látszik .

2022. júl. 4. 07:30
 16/18 Szirty ***** válasza:

"Úgy van ahogy Írja"

Ó dehogy van úgy, dehogy van!

2022. júl. 4. 08:02
 17/18 anonim ***** válasza:

"Ez is olyan hogy egy split már 300 ezer küröl van és azt nem lehet tovább vinni magaddal"

Az épületgépészeti egységeket ritkán viszi magával az ember. Oké, felmerülhet az igény, de ezek speciális esetek, a kivétel kategóriát erősítik.

A mobil klíma sem azért lett kitalálva hogy otthonra ne vegyél, mert viheted magaddal ha nem vagy otthon, hanem a beépítésmentesen üzembehelyezhetőség kérdésére ad megoldást, még ha nem is tökéleteset. Nincs egyértelmű definíció a használatát illetően, ott lehet bevetni, ahol szükségét érzed, és ennyi.

2022. júl. 4. 08:05
 18/18 anonim válasza:
Mi ismerőstől vettünk mobilklímát, így kedvező volt az ára. Sajnos albérletbe nem engedi a tulaj, hogy rendes split klímát szereltessünk be, viszont panel 7.emelet, szóval rohadtul meleg van. Szerintem kényszermegoldásnak jó a mobilklíma, bár teljes áron nem tudom, hogy megvenném-e... a szobán pár fokot hűt, de inkább a hőérzeten javít egy picit, ha te is a szobában tartozkodsz.
júl. 8. 15:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!