Hol lehet szerezni microba fém lapot?
Figyelt kérdés
A micronk nagyon sokszor vibrál, mert a fém lapocska az oldalán már eléggé odavan, hol lehet olyat venni, vagy le kell cserélni a microt?2010. szept. 20. 16:17
1/7 anonim válasza:
barmilyen "femhalo" megteszi amin a lyukak merete legalabb akkora mint az eredetin (vagy kisebb), mert ha mondjuk 1mm-esek a hullamok akkor 0.5mm-es lukon nem jon at... ennyire egyszeru szerintem:D azt nemtom le kell e szigetelni vagy ilyesmi, de valoszinu:D
2/7 anonim válasza:
A csillámra gondolsz? Ha igen, akkor azt elég sok helyen be lehet szerezni a neten (google), de a szervizekben is kicserélik pár ezer forintért. Ha ettől eltekintve jó állapotban van a mikró, akkor megéri megcsináltatni.
3/7 A kérdező kommentje:
megnézném a google-n ha tudnám mi a neve:D
2010. szept. 20. 16:28
4/7 anonim válasza:
2. vagyok. A csillám az ami leginkább egy kartonlapra hasonlít. Azon az oldalán van a mikrónak belül, amelyik oldalon van magnetron (kezelőgombok, stb.). Az újabb típusokban általában már egy műanyag lap mögé rejtik, hogy ne tudjon könnyen megsérülni. Ha erre gondoltál a fémlapocska alatt, akkor csillám a neve, így keresd.
5/7 anonim válasza:
Olyan anyagot tehetsz a helyére, ami nem fém, és bírja a meleget.
Pl egy mikrózható ételhordó dobozt veszel a százas boltban, és abból vágsz ki egy megyegyező méretű darabot.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2010. szept. 21. 18:44
7/7 anonim válasza:
Nekünk elégett, elmentem a szerelőhöz, és azt mondta, hogy megnézi, mert a mögötte lévő alkatrész is tönremehetett, és így is lett, azt is kicserélte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!